Astrofon21

Žuta boja predstavlja kreativnost i intelektualnu energiju-Uticaj boja u feng shui-u

Žuta boja je povezana sa Suncem – izvorom života. Ovo je boja zlata i kao takva privlači bogatstvo i sreću u poslu. U feng shuiu, žuta predstavlja zemljani element. Zemljani elementi po pravilu se postavljaju u središte doma, odnosno područje zdravlja. Žuta boja brzo uklanja umor, ispunjava ljude radošću, neutralizuje melanholiju i privlači sreću. Jako žutu boju treba izbegavati u određenim područjim, poput zapada i severozapada.
Žuta boja predstavlja kreativnost i intelektualnu energiju. Ova boja je povezana sa elementom Vatre, letom i planetom Merkur. Žuta je simbol liberalizma u mnogim kulturama i zemljama. U kineskoj kulturi, žuta je povezana sa Zemljom i centralnim smerom. U Grčkoj, ova boja označava tugu. Hindusi nose žutu odeću kad proslavljaju praznik proleća. U hrišćanstvu žuta boja prikazuje pohlepu. Ovo je pozitivna boja sa magnetskim vibracijama. Ujedno, ona zrači optimizmom, duhovnim prosvetljenjem i srećom. Žuta boja je topla (jang), a povezana je sa radosnim događajima. Ona simbolizuje vitalnu životnu snagu, intuiciju, intelekt, sklad i mentalnu snagu. Žuta je simbol optimizma, praktičnosti, poverenja, unutrašnje mudrosti i logike, agilnosti i energije. Povezana je sa pleksus čakrom. Ona daje osećaj sigurnosti u stresnim situacijama, takođe podstiče ravnotežu između naše glave i našeg srca. Osoba koja ima averziju prema žutoj boji može biti emocionalno razočarana i ogorčena. Osobe kojima je žuta boja omiljena su obično fleksibilne, zanimljive i komunikativne.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM