Astrofon21

Solarna eklipsa u Škorpionu-RETKO HIBRIDNO POMRAČENJE

Pomračenje Sunca je prirodna pojava do koje dolazi kada se Mesec nađe ispred Sunca, tako da Sunce ostaje potpuno ili delimično skriveno za posmatrače na Zemlji. Pomračenja Sunca događaju se u proseku dva puta godišnje. U zavisnosti od trenutne udaljenosti Meseca i Sunca od Zemlje, kao i položaja posmatrača na Zemlji, pomračenja Sunca može se videti kao potpuno, delimično ili prstenasto. Potpuno nastaje kada je Mesec na svojoj eliptičnoj putanji bliže Zemlji, pa njegov disk potpuno pokrije Sunce. Kada je Mesec dalje, njegova prividna površina je manja, pa ne može potpuno da pokrije Sunce nego se vidi Sunčeva spoljašnja ivica, odnosno prsten.

Hibridno pomračenje nastaje kada je Mesec na takvoj udaljenosti da se iz nekih krajeva, zbog zakrivljenosti Zemlje, vidi prstenasto, a iz drugih potpuno pomračenje. U slučaju potpunog pomračenja Sunca, Mesečev disk će potpuno prekriti Sunce. Hibridne solarne eklipse poput ove su retke, a poslednja se dogodila 2005. godine. Od 11.898 u “Katalogu solarnih eklipsi”, američkog astrofizičara Freda Espaneka, samo 569 su hibridne.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM