Astrofon21

Numerologija

Numerologija је јedna od najjednostavnijih metoda za prepoznavanje i upoznavanje čoveka. Numerolozi veruju da brojevi i njihove oscilacije deluju na ljude – slično astrologiji i uticaju planeta. To se posebno odnosi na brojeve koji se izračunavaju iz imena, prezimena ili nadimka, odnosno datuma rođenja. Tako dobijeni brojevi daju odgovor o našem karakteru i dalje: pokazuju kako naš karakter utiče na naš život. Numerologija i astrologija pružaju obilje podaka koji mogu koristiti čoveku kako bi lakše osvestio razloge i smisao svega što ga okružuje i što mu se dešava. Saglasno svemu – pomažu mu da lakše sagleda put harmoničnijem ispoljavanju i lakšem postizanju ispunjenja i zadovoljstva.

U numerologiji svaki broj, svojom simbolikom, predstavlja određeni psihološki profil ili sliku ličnosti, odnosno, njegovog ponašanja, i samim tim predstavlja model ili obrazac mogućeg ljudskog iskazivanja. Pored osobina ličnosti, numerologija daje obilje podaka o međuljudskim odnosima i događajima. Neko davno je rekao da su Numerologija, Astrologija i druge ezoterične discipline zanimljive i zabavne, ali “ponekad” znaju biti dramatično istinite. Ovo vam je ujedno jedinstvena prilika da to proverite, naročito, ako vam se “otvore” vrata ove čudesne dimenzije brojeva, koju otvara numerološko pismo.

Šta su BIORITAMSKI brojevi?

Ono što čini vezu dvoje ljudi i boji svakodnevicu jesu njihovi bioritmaski brojevi, tj. ponašanje i navike osoba koje su u vezi. Kod različitih bioritmaskih brojeva je lakše prevazići određene situacije jer jedan će uvek popustiti. Malo je složenije kod parova koji imaju isti bioritamski broj – u početku, dok je sve lepo, par ima utisak da je pronašao svoju drugu polovinu. Kad prođe taj period i počne suočavanje sa svakodnevicom, počinju i problemi. Isti bioritamski brojevi reaguju isto i dolazi do nepotrebnih nesporazuma i svađa.

Astrofon 21 astro centar

Uz prave stručnjake, saznajte šta Vas očekuje u životu i kako da izađete iz problema.
pozovi

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM