Znakovi zodijaka kod Svetog Petra….Kako bi se pojedini horoskopski znakovi snašli na “onom svetu“.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kroz šaljivu prizmu, dočaraćemo vam kako bi se pojedini horoskopski znakovi snašli na “onom svetu“.

OVAN

Da se razumemo Petre, ja sam ovde glavni i ja odlučujem o sudbini ovih ovde u belom, ko god da su. Mislim da vam ovde nedostaje upravnik. Čekaj, jesam li ja stvarno dospeo ovde bez ikakvog smisla? Trebaće mi lična kancelarija sa dosta svetlosti. A ovaj drugi s desna nek dodje odmah na razgovor.

BIK

Kako mislite nema bifteka?! To što ja više nemam stomak je udarac kakav niste ni svesni da ste mi zadali. A što nemate posebnu prostoriju za nas pušače? Kakvo je bre ovo mesto? Hoću odmah vozača da me prebaci do nekog hotela sa znatno više zvezdica.

BLIZANCI

Oni se brzo adaptiraju na nove uslove i već su u potrazi za novim društvom, oni ovo mesto čine zabavnijim. “Ima li ovde neki slobodan telefon? Zapravo, trebaće mi dva. Jedan laptop je ok da budem u komunikaciji sa ovima dole. Hej ovde je ekstra! Čak mi ni automobil nije potreban, ja mogu da se teleportujem konačno.“

RAK

Rakovi mogu da žive 150 godina i uvek su na ivici, dole ili gore. Pre nego se upute u večni život, oni spremaju zalihe svih svojih uspomena. Povremeno bivaju nostalgični, ali su tu Blizanci da im podignu moral.

LAV

Neeeeeee. Ja nisam mrtav, ja to ne smem biti. Pa onaj svet je uskraćen za jedno savršenstvo… Ok, da li vi shvatate da sam ovde ja sad glavni? Dakle, gde je crveni tepih? Niste ni svesni koga ste dobili.

DEVICA

Pa ovde je savršeno, čak ni “Domestos“ nije potreban. Sviđa mi se što je vaše belo, baš belo. Rad, red i disciplina, kakvo savršenstvo. Da sam znala malo bih požurila da vas posetim. Prosledite ovim dole smrtnicima vaš princip rada.

VAGA

Vauu, kakav zabavan tunel. A šta ako mi se ne svidi? Par trenutaka kasnije: Au jel ovo sveti Petar ili Džordž Kluni? Mmm. Mislim da će mi ovde biti ok. A šta ako mi dosadi?

ŠKORPIJA

Sa svojih devet života, njoj je ovo mesto vrlo poznato. Ovde je Škorpija svoja na svome. U tunelu postoji uvek mogućnost da se sprovede astralni seks. Jednini problem je Meduza koja im je žestoka konkurencija.

STRELAC

Pa ako je i ovo putovanje, onda je to potpuni užitak. Konačno ću upoznati nove osobe i novo, potpuno nepoznato mesto. Jupi! Konačno ću napustiti svoje telo koje me je smaralo celog mog životnog veka. Slobodo, evo me.

JARAC

Treba mi malo vremena da shvatim da sam mrtav. Da li će se moja sekretarica setiti da uzme moj rokovnik i otkaže sastanak za sutra. Uh… A svi oni neprosleđeni mejlovi! Ovde je dobro što postoji neki red. Lepo su organizovani, aludira na uspostavljanje dobre saradnje.

VODOLIJA

Ja biram pakao, gde postoji anarhija i pravila su tu da se ruše. Sva ova pravila su iscrpljujuća za moju dušu koja bi da putuje bez ograničenja. Šta, bre, ne sme?! Ja sam ovde za progresivne reforme.

RIBE

Uvek na granici života i nekog drugog sveta. Skoro da se i ne razlikuju ovi svetovi kad ja imam svoj sopstveni koji malo podseća na oba. Ja ću ipak ostati u njemu ma gde bila. Dobro je da mogu da biram svoj telesni oblik. Ovde je sasvim kul.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.