Astrofon21

Zmija-Kineski horoskop i kineska astrologija

Zmija je najopasniji znak kome nijedan drugi, sem Tigra, Majmuna i Svinje (ponekad) ne može odoleti. Osobe rodjene u godini Zmije obdarene su nekom vrstom unutrašnjeg zračenja sasvim drugačijeg od bleštavila Zmaja, ali zračenja koje opsenjuje i kroti čak i najodbojnije skeptike.
Rodjeni u ovom znaku su otmeni, elegantni, rafinirani i po izgledu i po držanju. Nije važno jesu li lepi ili ružni, oni imaju ono “nešto” što zavodi, društveni su, ljubazni i učtivi. Umeju da privuku pažnju kao duhoviti i rečiti sagovornici širokih interesovanja, a i da je zadrže, jer se pod prijatnom spoljašnjošću uvek naslućuje neka tajna, neka skrivena i zanimljiva dubina. Ovakav savršen sklad izmedju negovane spoljašnjosti i razboritog i bistrog duha čine Zmiju neodoljivom. Ona to zna i brižljivo neguje. Obdarena vanrednim intelektom, ona neprestano, tokom čitavog života uči nove stvari, voli da čita, pravi je knjiški moljac… Prikupljenim znanjem se vešto služi i da bi šarmirala publiku, ali i da bi sama sebi priuštila zadovoljstvo zanimljive razmene i sukobljavanja misljenja, jer potreba za dijalogom je kod nje nasušna potreba kao i disanje. Razgovor sa Zmijom je zaista uvek prijatan, ona je misaona, razborita, neguje jezik i ume mudro da odgovara na mnoga pitanja. Svaki njen sud je uvek rezultat pronicljivog opazanja i gotovo nikada pristrasan…
Zmija duboko prezire svadju, nasilje i vulgarnosti. Od svih zvukova ovoga sveta ona voli samo muziku razgovor sottovoce. Ali i zvuk aplauza – on joj doista veoma godi… ali samo kada ga zasluži i kada može i sama sobom da se ponosi.

Zmije su vrlo intuitivne: za njih se doista može reći da imaju “šesto čulo”. Nagonski predoseća buduća zbivanja i proniče u misli svojih sagovornika. Njeno ponašanje je mirno i staloženo, jer ona voli stabilnost i sklad. Prilagodljiva je, uravnotezena i veoma snažne volje. Reagovaće kao prava zmija ako joj neko stane na rep. Ostali deo vremena je sanjiva, ne voli uzaludne napore i zamaranja, ako nešto može dobro da se uradi za samo jedan sat, zašto tako i ne uraditi? Ustedjeno vreme iskoristiće za čitanje dobre knjige zavaljena u udobnoj fotelji ili opružena na mekom tepihu. Kada nemaju šta da rade one su neverovatno lenje, zevaju, šetkaju se po kući i ljupkoj udobnoj domaćoj haljini, doterujući cveće u vazama, zalivajući sobno bilje, slušaju muziku i razmeštaju predmete. A onda spavaju, slatko i dugo. Jutrom se rado izležavaju….

Ako nešto istinski zažele prevrnuće i nebo i zemlju da do toga dodju uklanjajući usput ponekog suparnika. Kada imaju motiva vrlo su uporne.
Zmije imaju sreće i mada su loši igrači, često izlaze kao pobednici. Neuspeh ih duboko vredja a Zmije ne vole uvrede…
Dobri su savetnici, mudri i puni razumevanja. Vole da čine usluge sebi sličnima, ako ne moraju baš da se pretrgnu. U svakom slučaju obožavaju da budu pozvane za pomoć… No imaju veliku manu: ne slušaju ni reč od onoga što im se kaže. Na savete se ne obaziru ili ih nakon godinu dana izvuku odnekud, tvrdeći da je ideja njihova. U stanju su da slažu, ako to zahtevaju okolnosti. Vrlo su osetljive, ne trpe nikakvu kritiku na svoj račun, ne vole da im neko skrene pažnju na grešku ili da im se suprostavi. Tada postaju agresivne, zle i licemerne, a zatim i osvetoljubive i to za dugo vreme, teška su zlopamtila.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM