Astrofon21

Životni put za broj 9 – Čudotvorac-Numerologija – Vaša sudbina kroz značenje brojeva

Ako je vaš životni put broj 9, vaša svrha je da razvijete svoju duhovnost, humanitarnost, kreativnost, mudrost i integritet.
Osobe rođene pod numerološkim brojem devet su najveći filozofi među brojevima. Težnja da održite uzvišen položaj koji posjeduje određene odgovornosti biće veoma izražena kod Vas. Milosrđe i odustajanje od materijalnih dobara za opšte dobro može da bude redovna pojava kod ovih osoba.

Devetka kao ličnost ima tendenciju da bude pouzdana i časna osoba bez predrasuda i sa dubokim suosjećanjem prema manje srećnim ljudima. Vođeni željom da stvari učine boljima, devetke će Vam pomoći na bilo koji mogući način.

Sa takvim intenzitetom emocija, uobičajeno je da devetka pronađe svoj mir kroz umjetničke i književne oblasti. Angažovanje u ovim aktivnostima daje snagu i balans devetkama za emotivno blagostanje. Osim toga društvene aktivnosti su veoma važne za ove osobe tako da će tendencija da budu dobro prihvaćene i da imaju puno prijatelja biti veoma izražena. Vrlo je bitno za pripadnike ovog broja koji teže ka milosrđu da ostave sebi mjesta za smijeh i opuštanje. Ključne riječi i kvaliteti za osobe rođene pod numerološkim brojem devet su humanost, darežljivost, nesebičnost, obaveza i kreativno izražavanje.

Životna preokupacija za osobe rođene pod numerološkim brojem devet je da stvore suosjećanje, velikodušnost i humanitaran stav. To nije uvijek lako, iz razloga što može da zahtjeva žrtvovanje i postavljanje drugih na prvo mesto. Mnogi pripadnici ovog broja bore se sa svojim osjećajem odgovornosti jer teško prihvataju da veruju da je davanje zadovoljstvo.

Nije neuobičajeno da se devetka osjeti zloupotrebljeno ili iznevereno od strane drugih. Njihova ogromna velikodušnost je nešto što drugi često znaju da zloupotrebe. To se može spriječiti uspostavljanjem ravnoteže između znanja, zdravog razuma i žudnje za pomaganjem drugima. Kreativno izražavanje može ublažiti bol, koji je prouzrokovan ovim dešavanjima.

Koliko god nekada bilo teško osobama rođenim u ovom znaku, potpuno zadovoljstvo u životu neće biti ostvareno bez prihvatanja svoje humanističke prirode. Ključna stvar je razvijanje i održavanje svoje unutrašnje podrške.

Poznate osobe životnog puta broj 9:
Georg Friedrich Händel (23. 2.1685), William Herschel (15. 11. 1738), Carlos Castaneda (25. 12. 1925) i Nikola Kopernik (19.2.1473), Bob Marley, Elvis Presley, Harrison Ford, Robin Williams, Whitney Houston, Ricky Martin, Jimi Hendrix, Mahatma Gandhi i drugi.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM