Astrofon21

Životni put za broj 7 – Tragač-Numerologija – Vaša sudbina kroz značenje brojeva

Ako je vaš životni put broj 7, vaša svrha je da razvijete svoju intuiciju, duhovnost, poverenje i otvorenost, da budete uravnoteženi protiv vaše želje za analizom podataka.
Ukoliko je Vaš numerološki broj sedam, dubokoumnost i sposobnost za sticanje znanja iz gotovo svega će biti nešto što će Vas pratiti još od rane mladosti. Sedmica se smatra najduhovnijim brojem i kvaliteti kao što su intuicija su naročito izraženi.

Osobe rođene pod numerološkim brojem sedam su obično miroljubive, mirne i odane. Kao broj sedam, možda nećete imati puno prijatelja, ali one koje steknete će sigurno biti pravi. Kao prijatelji ste veoma milostivi i brižni. Vrlo često bićete u mogućnosti da nepogrešivo otkrijete ukoliko neko želi da Vas prevari. Balansiranje između vremena koje provodite sa drugima i vremena koje Vam je potrebno da budete sami u svojim mislima je od suštinskog značaja za Vas.

Uobičajeno je vidjeti sedmicu povučenu i po strani zbog svog selektivnog druženja i potrebe za samoćom. Osobe rođene pod numerološkim brojem sedam često će se osjećati nesigurno. Ovo može da se desi zato što za sedmicu “realnost” nije opipljiva. S vremena na vrijeme ova nesigurnost može dovesti do pesimizma ili usamljenosti. Sedmica se često oslanja na intuiciju i instinkt. Promjene raspoloženja također su čest slučaj.

Sedmica kao ličnost je uglavnom rezevisana i analitički nastrojena u svojim procjenama istine. Kao osoba rođena pod numerološkim brojem sedam, moraćete da pronađete i izvučete svoje zaključke sa dokazima prije prihvatanja upozorenja drugih osoba. Ključni kvaliteti i riječi koji odlikuju ovaj znak su analiza, razumjevanje, znanje, svijest, studioznost i meditiranje.

Životna preokupacija za sedmicu je da iskusi život u potpunosti kroz učenje i obradu znanja. Osoba rođena pod numerološkim brojem sedam trebalo bi da nauči kako da vjeruje u sebe i svoja duboka osjećanja o životu koji ih okružuje. Razvitak osjećaja sigurnosti može biti doživotni izazov sa periodima koji su označeni sa nedostatkom emotivne stabilnosti.

Sedmica koja odluči da ne izađe u svijet i shvati šta sve može da nauči, može postati negativna i sebična. Situacija da im cijeli svijet nešto duguje također može da se dogodi. Da bi iskusila život do kraja, sedmica mora da se suoči sa svojim strahovima i nesigurnošću bez obzira odakle dolaze. Postoji mnogo stvari koje sedmica može da podari svijetu koji je okružuje.

Poznate osobe životnog puta broja 7:
George Gershwin (26.8. 1898), Paul Gauguin (7.6.1848), Julia Roberts, Taylor Swift, Leonardo DiCaprio, Natalie Portman i drugi.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM