Astrofon21

Životni put za broj 1 – Lider-Numerologija – Vaša sudbina kroz značenje brojeva

Ako je vaš životni put broj 1, vi ste lider i vaša svrha je razviti i ovladati inovativnom kreativnošću, samopouzdanjem, neovisnošću, originalnošću i postignućem.
Kao pripadniku ovog broja, svrha Vašeg života je sticanje istinske nezavisnosti. Veoma je važno da naučite da se oslanjate na sebe i da dozvolite svojoj jedinstvenosti da se istakne. Ne bi bilo dobro ukoliko biste se našli u životnim okolnostima gde je potrebno da zavisite od drugih. Mnoge osobe ovog broja bore se tokom života da postignu idealno životno okruženje. Vi nikada nećete biti nečiji pratilac, barem ne zadovoljan. Ceo život ćete težiti nezavisnosti. Ukoliko ovo prepoznate kod sebe bićete zadovoljniji.

Jednom kada postignete nezavisnost slijedeći korak Vas kao rođenog u ovom broju je preuzimanje vođstva. Mnogi političari, direktori velikih kompanija su rođeni u ovom broju. Jednom kada postignete slobodu vođstva, Vaša kreativnost i inovativnost će nabujati. Vaša vjera u sebe i svoje sposobnosti omogućiće Vam da vodite sa strašću i sigurnošću. Drugi će učiti od Vas i biti spremni da Vas prate. Oni će biti zadovoljni Vašim vođstvom s obzirom na Vašu strpljivost i hrabrost za promovisanje svojih ideja.

Uz ovaj broj se vezuje i nevjerovatna snaga i fizička i psihička. Ovakva snaga Vam omogućava da preuzmete odgovornost i rješite najizazovnije situacije. Dobre su šanse da ćete to uraditi uz pomoć svoje originalnosti. Mnoge osobe rođene u ovom broju uživaju u dugom i zdravom životu.

Izazove za osobe rođene u ovom broju mogu predstavljati usmjerenost na sebe, sebičnost i osećaj više vrijednosti. Uz to mogu ići i previše samopouzdanja i nestrpljivost. Dok Vaš način u nekim situacijama može biti dobar, u drugim biste morali da spustite loptu i dozvolite i drugima da učestvuju. Najveći izazov za rođene pod ovim brojem jeste zavisnost o drugima. Mnogi predstavnici ovog broja nađu se u takvoj situaciji i moraju da se izbore za svoju nezavisnosti.

Poznate osobe životnog puta broj 1:
Steve Jobs (24.02.1955), Napoleon Bonaparte (15.8. 1769), James Cook (27.10. 1728), Jacques Cousteau (11.6. 1910), Christian Dior (21.1. 1905), Karl Marx (5.5. 1818), Alfred Nobel (21.10. 1833), Isaac Newton (4.1. 1643), Niccolo Paganini (27.10. 1782), Blaise Pascal (19.1.1623), Tom Hanks, Scarlett Johansson, Larry King, Calvin Klein, Matt LeBlanc, David Letterman, Jack Nicholson, Robert Redford, Bruce Springsteen, Sting, Kate Winslet, Tiger Woods, Lady Gaga, Henry Ford i drugi.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM