Astrofon21

Žena Rak-Dama i svi njeni kolači!

Naziv karte: Rak (Cancer)
Opis karte: Dama i svi njeni kolači
Karakteristike: Dok šeta, voli, diše i jede, ova dama nosi promenljivo raspoloženje, pa se nemojte čuditi ako je plačljiva kada pada kiša i nasmejana kada je sunčan dan. Pa čak ni tada ne mora značiti da će se ponašati tako.

Stidljiva je za stvari koje se tiču samo nje. Voli novac, a još više da štedi. Obično ide u vanredni trošak kada joj je ego povređen. To je valjda jedan od onih posrednih rakovskih momenata kada se ljute, a ne žele da kažu zašto, pa će mesto toga kupiti cipele.

Ne voli da bude odbačena, ne podnosi kritiku niti ismevanje. Često su nesigurne u sebe, koliko god bile lepe, pametne ili mlade, zato im je potrebno iznova davati komplimente. Nije ni da vam ne veruje, već eto, lepo je čuti još koji put da je pametna. Ona mora da zna da je voljena i da je željena inače ništa od paprikaša na francuski način. A možda ostane nesređena i dnevna soba, može joj se. Voli da čuva stvari i svemu nalazi vrednost.

Obično ima dva moda za svađu, kada želi da izazove sažaljenje i kada je zaista ljuta. U oba slučaja plače, jer je to Mesečeva devojka, a Mesec upravlja tečnostima, tako i suzama. Ove žene više od svega vole svoju decu, trudeći se da ona budu sita i fino vaspitana.

Nepokolebljiva kakva jeste, ova žena nikada agresivno ne ulazi u sukob, ali kada uđe kao argument će ponoviti šta ste joj uradili pre pet godina. I isto će je boleti i isto će plakati kao da se sad desilo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK