Astrofon21

XI Lunarna stanica Al-Zubrah NARUKVICA

XI Lunarna stanica Al-Zubrah
8° 34′ 17” Leo – 21° 25′ 43” Leo
POVOLJNA ZA
Ostvaricanje profita, sklapanje braka, putovanja. Promocija, podnošenje žalbe. Baštovanstvo, skraćivanje kose, gradnju. Aktivnosti koje zahtevaju hrabrost.
NEPOVOLJNA ZA
Zdravlje žena. Loš dan za uključivanje u ogovaranja i manje rasprave.

STICANJE MOĆI I POŠTOVANJA.
WARNOCK
XI Lunarna stanica naglaša sticanje moći i poštovanja. Ukazuje na pozitivne odgovore na pitanja koja se tiču profita delimično i komunikaciju sa autoritetima ili klijentima u cilju pozitivnog razrešavanja. Oponašanje snage i plemenitosti Lava. Ova stanica ukazuje na pravedne stavove autoriteta, bez obzira na bezumnost sitnih agresivnih postupaka. Ipak nije vreme da se beži od konfrontacije ili sakrivanje u strahu. Hrabrost može pomoći da uspešno iznesete dan.
VOLGUINE
Osobama koje u ovom segmentu zodijačkog pojasa imaju lične planete ili uglove horoskopa daje idealizam i prefinjeni ukus, ukazuje na prisustvo dobre sreće. Povoljan uticaj na trgovinu, izobilje (koje dolazi kao rezultat napora drugih, posebno u horoskopu žene), povoljno za sklapanje braka i putovanja, ali nepovoljno za zdravlje žene. Simbolizuje strpljenje i hrabrost, osetljivost, ali ukazuje na oprez pri odabiru reči, čuvajte se izliva besa. Odličan dan za realizaciju ranije osmišljenih akcija sa jasno osmišljenim ciljem, ali nepovoljan za rizične aktivnosti.
ASHMOLE 396
Odličan dan za sadnju bilja, za trgovinu i putovanja, za polaganje temelja i gradnju. Ne oblačiti NOVE komade odeće, povoljno za skraćivanje kose.

XI LUNARNA STANICA U NATALNOM HOROSKOPU
(8°34’19” – 21°25’44” Lava)
Sebe smatrate centrom sveta. Znate da se nametnete i očekujete javna priznanja. Znate biti razmetljivi i igrati se sa tuđim osećanjima. Ponekad ste pravi snob. Racionalni ste i emocije dobro kontrolišete. Ali ako vas nadvladaju, onda su to prave eksplozije. U životu želite da rušite tvrđave koje su drugi podigli. To je rizičan posao koji stvara brojne neprijateljete postajete žrtva mržnje mnogih. I pored toga, vi imate dosta prijatelja i kroz život plovite punim jedrima. Čuvajte se sumnjivih tipova, jer su za njih idealan plen ponosni ljudi poput vas. U ljubavi želite da dominirate. Birate partnera koji vam odgovara lično, ali koji će vas dostojno reprezentovati i van kruga porodice. Avanture van braka, su po vama nepotrebne, ali ako se u njih upustite, za vas je to opasno jer vi zaglavite tamo, gde se drugi lako izvuku. Imate solidno zdravlje. Probleme vam najviše stvara srce i celokupan kardiovaskularni sistem. Kontrolišite ga i preduzimajte preventivne mere.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM