VUDU MAGIJA: Ne šalite se sa zlim silama….Velikog anđela čuvara – gros bon ange i Malog anđela čuvara – ti bon ang

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Vudu je oblik demonskog kulta, primitivnog i fetišističkog, koji se upražnjava u nekim delovima SAD i Antila, naročito na Haitiju. Poštovaoci vudu religije veruju da je ljudska duša načinjena od dva dela: Velikog anđela čuvara – gros bon ange i Malog anđela čuvara – ti bon ange, koji za vreme sna ili transa biva opsednuti duhom loe.

Za rituale vudua karakteristična je uzeta od materija žrtve, ručno napravljena lutka, zatim snagom uma tj. misli preko nje se projektuje željeni efekat.

Moguće je, po verovanjima, da se vizualizuje bol ili šteta i time se naneste zlo. Ili pak uspešna veštica je mogla takođe snagom uma da zadaje komande objektu. U ovom slučaju nisu uvek neophodne magijske reči ili bajalice.

Ovde ćemo izneti neke od rituala kojem pribegavaju pojednine vračare. Svakako, treba imati na umu da ako Satani uslugu tražite, tražiće vam za uzvrat neprocenjive vrednosti vašeg života.

U saksiju neke kućne biljke se zakopa pramen kose određene žrtve zajedno sa mrtvim paukom. Uz izgovaranje sledećih reči:

– Pomoću ove kose i pauka dozivam duhove zle. Nek stvore najjaču magijsku moć da pauk preko kose puzi i prenese čini moje gde god pogledam.
Razvod braka se izaziva tako što se beli konac vezuje u devet čvorova i prilikom tog obreda temeljno se razmišlja kako taj rastanak treba da izgleda. I taj konac treba smestiti u dom supružnika.

Za isti slučaj koristi se i napravljena lutka koju zatrpavate zemljom uzetom sa pet grobnih mesta.

Ne daj Bože da ste se nekome zamerili na emotivnom planu, a da je upoznat sa sledećim ritualom, spasa vam nema.

Dovoljan je mali komad odeće “nesrećnika“ koji treba da se zakopa I na njega stavi 13 uvelih cvetova. Uz to ponavljaju se sledeće reči:

– Ova zemlja i cveće neka duhove zle prizovu, da od njih načine moć najsnažniju, ko mi je zlo naneo, za to mora da plati.
Po verovanjima, osoba neće više biti ni polno, ni emotivno moćna i ubrzo će ostariti.

Jedna od najbizarnijih pomisli, jeste da se nekome nanese fizička bol. Vudu magija prilaže svoj doprinos i ovo je nešto sa čim smo se susretali u pričama i filmovima. Dakle, situacija je veoma jasna radi se o krpenoj lutki kroz koju se probadaju igle na željena mesta za bol. Taj ritual se obavlja u ponoć u vreme punog meseca na groblju. Lutku je potrebno na kraju zapaliti i poželjno je gledati plamen koncentrisani na sopstvenu mržnju prema objektu.

Ukoliko pomislite da pribegnete nekom od ovih tehnika i metoda, setite se da postoje osobe do kojih vam je stalo, jer napominjem, Đavo uvek dođe po svoje, a nijedno zlo ne ostaje nekažnjeno. Postavlja se pitanje koliko su ovi rituali efektivni, osim što raspiruju opsesivnu mržnju i dovode do nekontrolisanog stanja uma.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.