Vodolije, srećan vam rođendan!Individualisti, slobodnjaci, inovatori, avanturisti…..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Individualisti, slobodnjaci, inovatori, avanturisti. Vi ste osobe koje idu ispred vremena. Ovo je vaš period jer Sunce ulazi u vaš znak. Iskoristite svoje potencijale!

Osobe rođene u znaku Vodolije je vrlo lako prepoznati zbog česte upotrebe reči – prijatelj. Oni su često usamljeni i neshvaćeni od okoline. Žive u budućnosti, samo se povremeno vrate u sadašnjost.

Okolina ih neretko ne razume i zbog toga se često dogodi da se još više povlače u sebe. Astrolozi za Vodolije kažu da to što one misli danas, svet će misliti tek za pedeset godina. To su individualci koji nisu spremni da trče za drugima. U isto vreme sramežljive i probojane, buntovnici i nezavisnog duha koji uvek ispituju i prijatelje i neprijatelje, i događaje i stvari.

Za Vodoliju možemo reći da je neobična kombinacija hladnoće i obzirnosti, ali i nestabilnosti. Romantičan je, ali ne u klasičnom smislu: možda će zaboraviti na vaš rođendan ili se neće raznežiti na stare uspomene, ali je spreman da učini sve ne bi li vam poklono nešto do čega vam je veoma stalo. Oni su malo drugačiji od drugih, oni su osamljenici koji često lutaju među oblacima i koji se drže podalje od gužve . Oni vole slobodu i nezavisnost i najgora stvar koja joj se može dogoditi je da im neko ograničava slobodu. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su nepredvidive, neposlušne i snalažljive. Vole tehniku i sve vidove komunikacije sa celim svetom.

Delovi tela povezani sa ovim znakom su nožni listovi, člankovi i cirkulacija.

On ne padaju na zavodljive poglede, mnogo je važnije da bude mentalno privučen. U ljubavi nisu posesivne niti ljubomorne. Vodoliji treba posao koji neće sputavati nezavisno razmišljanje i u kojem će se ceniti njegova genijalnost. Kojim god se poslom bavi, jako je bitno da ima puno slobode.

Zanimanja za Vodolije su: inženjer, informatičar, istraživač, fizičar, pilot, astrolog. Naučnik…

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.