Astrofon21

Vodolija / Ribe-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

U ovoj kombinaciji smanjuju se potrebe ličnosti, ali zato raste njihova vrednost. Teško će se, zato, ova priroda izgubiti u nemogućim snovima o veličini, već će uglavnom tražiti potvrdu svojih urođenih sposobnosti. Jer, ako strana koja pripada znaku Riba može da blokira potpuno ispoljavanje sposobnosti Vodolije, ona istovremeno ima moć da ispuni osećanjima i opažanjima svaki ideal, ambiciju i uspeh ove ličnosti. Njeno unutrašnje jezgro obično je prilično čvrsto, a potreba za afirmacijom nije toliko naglašena.

Ova priroda je solidarna sa okolinom u kojoj živi. Lagodno se osećajući sa drugima, ona ima potrebu za kontaktom, razmenom, za verbalnim i fizičkim odnosima. Ovo biće pati u samoći, progonstvu ili u prisilnoj tišini. Njemu je potrebno kretanje, događaji, susreti kako bi zadovoljilo svoju vibrantnu ličnost. Želi da zna sve o svetu, da se slije sa univerzalnim kako bi prevazišlo granice kao zatvorenik svoga tela. Ovo objašnjava njegovu nezainteresovanost za male svakodnevne stvari i stalne napore da zaboravi materijalne težnje, ali ga to takođe izlaže utopijama, greškama rasđjivanja, konfuziji i lakoumnosti.

Ovakva ličnost je sklona tajnama svih vrsta. Njena želja za fuzijom i pomirenjima, njena potreba da poštuje pojedinca ne poričući kolektivno umesto da ublaži kontradikcije, može izazvati sukobe. Dešava se da se ova priroda oseti neshvaćenom ili povređenom u životu i može pasti u težak oblik zatvorenosti iz koje je ponekad teško naći izlaz. Na sreću, njena maštovita intuicija joj često omogućava da predvidi opasnosti i da pronađe rešenja pre no što se problem i pojavi…

– Ribe su dvostruki znak i postoje dva različita tipa. Prvi tip su delatni ljudi koji umeju da crpe energiju iz viših izvora, imaju dobru intuiciju, mirno i tiho rade, saosećajno i pomalo distancirano. Drugi tip čine sanjalice koje nisu u stanju da se suoče sa neuspehom pa onda neće ni pokušati da nešto učine, jer nisu sigurni u uspeh – teškoće ih teraju u rezignaciju i tada bivaju obeshrabrene. Lako gube snagu i energiju. Dešava se da pogrešnim ljudima ukažu svoje poverenje…

Koji god da ste tip, veoma emotivno reagujete na život. Vi ste najprozaičnija Vodolija u zodijaku. Zbog svoje velike osećajnosti veoma ste ranjivi – niste baš tako probojni kako to možda na prvi pogled izgleda. Vi ste intuitivno biće, Vaša logika zaista je potpuno nelogična; gotovo da niste u stanju da date ni najmanje obrazloženje za svoje postupke i ponašanja, intuicija upravlja Vašim životom.

Često živite u suprotnostima sa svojim željama: privlači Vas ono što ne možete da imate. Ne odlikuje Vas neka velika fizička energija i imate potrebu za pomoć sa strane, za podrškom; treba da izbegavate da se suviše raspršujete, da se krećete u svim pravcima. U stanju ste da se žrtvujete za bližnje, ipak nemojte zamišljati da ste mučenik! Samo ukoliko uhvatite korena u realnosti uspevaćete da izbegnete neke ozbiljne poteškoće i da se zadovoljite okolnostima. U tom slučaju, sve se može promeniti nabolje…

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK