VODOLIJA-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Najčešće svoj uspeh gradite na zajedničkim osnovama i to kroz različite vidove udruživanja ili kroz timske akcije, ipak poželjno je da u narednom periodu prihvatite i neku novu poslovnu ulogu koja podrazumeva veću samostalnost. Pratiće Vas dobre prilike uz mogućnosti za proširivanjem duhovnih i saznajnih vidika ili praktičnog iskustva u periodu od 02. februara do 09. marta, zatim naročito tokom aprila i juna meseca. Obratite pažnju na razmenu informacija ili korisne kontakte koje ćete imati sa osobama iz inostranstva. Očekuje Vas značajno napredovanje i uspešni rezultati u poslovima iz domena medija, umetnosti, zabave, mode, komunikacija, turizma ili kroz angažovanje u privatnom sektoru.
Godišnji horoskop za Vodoliju 2021. pokazuje da će ove godine ubirati plodove iz minulog rada. Možda nećete doživeti spektakularan finansijski uspeh, ali ćete svakako napredovati. Ako neki projekti ne naiđu na podršku, to će vas samo podstaći da istupite sa novim i svežim idejama i budete bolji nego pre. Najbolje je da započnete nove projekte krajem proleća ili da dalje razvijate one koji su počeli da rastu.Zapamtite, korov može da ubije ono što pokušavate da uzgajate. Neptun još uvek obituje u vašoj kući novca ove godine. Oslobodite se starih ideja, uložite u nove. Potrudite se da ostavite dugove iza sebe, kao i poteškoće i probleme da biste napravili mesta za buduću produktivnost. Tokom 2021.godine će biti neka vrsta mira i tišine u vašem profesionalnom životu. Ali neležite besposleni baveći se vašim rutinskim poslovima. Pokušajte da dovedete nove inspiracije i ideje u vaš rad. To će vam pomoći da dobijete naklonost vaših pretpostavljenih. Sada je vreme da kada bi trebalo da obratite pažnju vaše kolege i nemojte dozvoliti da budete prevareni od strane njih. Dajte malo vremena i za svoj lični život. Neke promocije i pozitivni finansijski koraci se predviđaju krajem godine. Generalno, ova godina će biti oskudna u događajima kada je vaša karijera u pitanju.
Tokom ove godine ćete biti u mogućnosti da uživate u plodovima koje ste ‘ubrali’ u prethodnim periodima. Bićete velikodušni prema onima u vašoj blizini. Ali budite sigurni da to ne naruši vaše budžetske planove. Budite otvoreni da potrošite na neka zadovoljstva u vašem životu, ali u isto vreme i štedite sistematski. Planirajte svoje finansije unapred i izbegavajte najgore situacije u finansijama. Ovo je vreme kada možete planirati kupovinu neke nekretnine ili kupovinu nečeg vrednog. Vaš društveni status će rasti zahvaljujući i vašem finansijskom rastu tokom godine. Tokom 2021.godine vaše finansije biće dobre sa mnogo materijalnog blagos stanjea. Mnoge kupovine su u opticaju u ovom periodu. Međutim, neki problemi se očekuje oko srednjeg dela godine, dok je neki priliv moguć tokom poslednjeg kvartala ove godine. Pokušajte da sredite dugove i kredite koliko god je to moguće,da vas ne bi ‘davili’ u budućnosti. Vi treba da izdvajate novac samo za osnovne troškove i da izbegnete neželjene troškove tokom većeg dela godine, za vaše dobro.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.