Astrofon21

VODOLIJA-Ljubavne veze,astrološki pokazatelji(astrologija)

Veza sa muškarcem u znaku Vodolije – Vodoliju krasi neka vrsta tople spontanosti koja privlači interesovanje žena. U svojim vezama, on će brzo pokazati svoje nezavisne sklonosti ka tome da voli i svoju slobodu. Ako devojka nije spremna da ga kao takvog prihvati, onda može odmah početi da traži drugog muškarca. On neće imati vremena za partnerku koja ne deli njegova interesovanja. Njegova ljubavnica mora biti i dobar prijatelj. Vodolije neće biti strastvene, ili preterano emotivne u svojim stavovima o ljubavi. Njegova nepredvidljivost će ga učiniti uzbudljivim i hrabrim ljubavnikom danas, ali totalno nezainteresovanim sutradan. On nije tip muškarca za zahtevne, posesivne žene. Njegova partnerka mora biti nezavisna žena koja ima sopstveni život i interesovanja. On će biti iskren i odan partner.

Veza sa ženom u znaku Vodolije – žena u znaku Vodolije ima magnetski privlačnu pojavu koja opčinjava suprotan pol. Baš kao što je divna, isto tako je i inteligentna. Intelektualna veza joj znači mnogo više od seksualne kompatibilnosti. U ljubavi, ona će zablistati. Ova žena neće tražiti da joj se preterano iskazuje naklonost. Ali neće se dati ni prevariti lažnim ljubavnim izjavama. Ima nešto nedostižno kod Vodolija, i da održi njeno interesovanje, njen partner mora biti spreman da joj pruži nešto novo i uzbudljivo. Ona voli spontanost. Njen pristup ljubavi je više u obliku ideala i drame, nego praktičnosti. Romantika je svetinja za ovaj tip žene. Njen partner mora prihvatiti njenu nezavisnu ličnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK