Astrofon21

Vodolija i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Vodolija i Ribe u horoskopu?

Ovaj par se zaista može pohvaliti kreativnom i samilosnom vezom. Vodolija je privučen romantičnim šarmom Ribe, a Ribu privlače Vodolijini visionarski ideali. Osećajna, maštovita Riba će prihvatiti skoro sve da ispuni Vodolijine želje – ovaj par je u stanju da dosegne neobično jaku intimnu povezanost.

Oboje su jako samokritični. Dalekovidi Vodolija, vazdušni znak horoskopa, podanik je odgovornom Saturnu i nehajnom Uranu, vodenim horoskopskim znakom Ribe upravlja božanstveni Jupiter i Neptun – planeta fantazije i mašte. Ovi aspekti donose spiritualne kvalitete ovoj vezi. Vazduh je element duha, komunikacije i transmisije znanja, dok je Voda element emocija i osećanja, nege i intuicije. Vodolija, fiksni znak Zodijaka, je više intelektualan, ali i više smiren i opredeljen od Ribe. Ako je Riba u stanju da prestane da sumnja u svog partnera, ova kombinacija ima sve šanse da bude srećna i dugotrajna.

U umetnosti vođenja ljubavi, partner u znaku Ribe je nežan, poslušan i voljan, sa naletima senzualne strasti koje Vodoliji mogu oduzeti dah! Oboje mogu biti malo ambivalentni što se seksa tiče i oboje su poznati da se rado upliću u neobične veze, u šta su uračunate i homoseksualne igre i zabave, seks-orgije i tome slično. Oboje vole druženja, mada je Riba jako introspektivna i ima potrebu za jakom podrškom.

Ljubomora se može pojaviti u ovoj vezi, zbog osećanja nesigurnosti partnera u znaku Ribe. Vodolija i Riba mogu biti isto tako dobri prijatelji kao i ljubavnici. Problemi su retki, mada Vodolija ponekad zna biti isuviše intelektualan i rezervisan, a Riba previše pozrtvovana i naivna za Vodolijin ukus. Vodolija brzo odbacuje one koji se ne slažu sa njegovim vizijama, a Riba je poznata po tome da brzo prihvata tuđe vizije i mišljenja. Kad god se Vodolija pojavi s novom idejom – kao što Vodolije to inače često rade – Riba je spremna da pruži podršku i razumevanje na intuitivnom nivou.

Ovo dvoje u zajedničkom poslu kreiraju komplementarni duo, bogat intelektualnim i emocionalnim izvorima. Tu se uvek nešto događa i veza je sklona da bude jako fleksibilna i progresivna. Kada im ide dobro – dobro je, ali kada krene loše, međusobna komunikacija pada u ponor. Konflikti se mogu pojaviti zbog Ribine potrebe za neznošću i emocionalnom podrškom, i zbog sklonosti Vodolije da idejama da prednost pred romansom. Oboje su poznati po tome da retko završavaju započete projekte – zato poslovni odnosi između Ribe i Vodolije nisu baš preporučljivi niti dugotrajni i uspešni. Najbolji aspekt ove kombinacije je njihov zajednički interes za razvijanje znanja i prihvatanje modernih i svetskih ideja

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK