Astrofon21

Vodolija i Ovan-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Vodolija i Ovan?

Vatra i Vazduh se obično slažu jako dobro, mada ne u ovom slučaju, gde se radi o susretu dveju tako samovoljnih osoba, da argumenti lako moguće počinju odmah na dan njihovog susreta.

Vodolija je privučen neobičnim, čudnim i ponekad veoma ekscentričnim ljudima, pa bi Ovan na to trebao da se navikne i bude ne samo ljubavnik već i prijatelj Vodoliji. Ovan inače daje prednost prijateljstvima sa uspešnim i veštim, osmišljenim i usavršenim tipovima ljudi, dok takvi Vodoliju samo dovode do ludila.

Ovnova Vatra i Vodolijin Vazduh znaju da naprave velike, svetle ljubavne plamenove. Ovnov entuzijazam i mladalački duh će se veoma dobro složiti sa radoznalim i nekonvencionalnim Vodolijom. Uvek će imati gde da odu, koga da sretnu i puno zajedničkih interesa da podele. Oboje vole velike krugove prijatelja i poznanika, tako da u socialnim aktivnostima mogu uživati zajedno. Izuzetno nezavisni Vodolija ne dozvoljava da mu se ista uskrati – nikada neće dozvoliti Ovnu pristup svojim privatnim mislima i jedva nekako pristup u svoj privatni život!

Gledano iz Ovnovog ugla, ova akcija izgleda više tajanstveno nego nezavisno tajnovita. Oboje uživaju u razmenama ideja, mada se Ovan brzo uzruja i trebao bi da drži svoj temperamenat pod kontrolom za vreme bilo kakve debate o njihovim međusobnim razlikama ili različitim mišljenjima. Na kraju se ipak sve završi time što Vodolija amizantno posmatra Ovnovu erupciju besa i ljutine, koju i on sam par trenutaka kasnije, kada se razljuti – zaboravi.

Vodolija nije tako seksualno aktivan kako bi to Ovan želeo, pa ponekad bude opisan i kao sebični ljubavnik. Ipak, u zajedničkoj postelji im može biti veoma zanimljivo i uzbudljivo, u slučaju da uz Mars i Veneru harmonizuju i ostali aspekti njihovih zodijačkih znakova. Ovan je strastven a Vodolija varljiv i zainteresovan za skoro sve i svašta. Ipak, ako se ljubomora i posesivnost usele u njihove glave, leteće sasvim drugačije varnice!

Vodolija poseduje stimulativni intelekt i veran je, ali ne dozvoljava da ga iko poseduje. Kreativni, kardinalni Ovan uvek traži nove izazove gde Vodolija postaje jako radoznao. Ovan rado podleže strašću i osećanjima tamo gde Vodolija ispoljava otuđenost i samokontrolu. Nepredvidiv Vodolija je veoma nezavistan i voli da provodi vreme u samoći, pa se Ovan ponekad može osećati odbačeno i nesigurno. Poslovni odnosi bi mogli i da funkcionišu između ovo dvoje, ako se dogovore da ne ograđuju jedan drugog, ili ako njihovi personalni zvezdani statusi pokazuju pozivitnije okolnosti nego generalizovani.

Vatreni znak Ovan iz inspiracionalne grupe i vazdušni znak Vodolija iz mentalne marketing grupe znaće da sagrade dobru gredu za poslovne aktivnosti, mada je manje verovatno da će njihovi poslopvni odnosi dugo potrajati, kao što ni njihovi prijateljski odnosi obično ne traju dugo..

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK