Vodolija / Blizanci-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Genijalnost Vodolije i elastičnost Blizanaca nalaze neku svoju ravnotežu u ovoj kombinaciji. Ali takva kombinacija je uvek na ivici kraha: oba ova Vazdušna znaka neprekidno traže mogućnost da se rašire na račun onog drugog. Ponekad jasni intelekt Blizanaca nadvladava utopije i iracionalni svet Vodolije, iz kojeg ona crpi svoju snagu. Ponekad trijumfuje idealizam i individualnost Vodolije.

Jedna madagaskarska izreka kaze: „divlja mačka ce uzalud biti obešenjak, time neće steći javno uvažavanje“. Takvo može biti i stanje Vodolije – Blizanca, tog nezavisnog, originalnog bića, zanetog komunikacijom. Njegovo uobičajeno dobro raspoloženje čini ga vidno društvenim i iz njega zrači takav osećaj različitosti da se njegova okolina često zbog toga nalazi zatečenom i izmenjenom, kao da je pretrpela uticaj nekog nepokolebljivog ubeđenja, raspoloživog u prirodnom i nesvesnom stanju ove simpatične i poletne ličnosti koja je iskonski branilac lične slobode i koja ne zna za druga ograničenja osim onih koje je sama sebi postavila.

Eto dakle super – intelektualca u zodijaku; njegova živa i jasna inteligencija, gipkost karaktera, interesovanje za druge i dar psihološkog posmatranja su glavni aduti njegove društvene prilagodljivosti. On se ne može zadovoljiti samo prihvatanjem ponačanja prema okolnostima, niti preoblikovanjem svojih stavova u funkciji tekućih ideja, već voli da suoči svoje lične koncepcije sa svetlošću koju mu okolina, mediji, njegova iskustva donose. On zna da ostane budan za sve što može obogatiti njegovu ličnost u jedinstvenom smislu.

Taj način bivstvovanja i razvijanja ga često stavlja na rub zajednice smrtnika i nije uvek dobro prihvaćen od njegovih bližnjih. Tako on poznaje i „samoću trkača sa dna“ i ide svojim putem, sa tvrdoglavošću onog koji zna da niko ne može dotrčati na njegovo mesto. Često mu se dešava, u toku napredovanja, da otvori nove puteve na moralnom ili materijalnom planu ili na planu ideja…

– Vi ste zabavni, živahni, nemirni. Društveni kontakti s ljudima su Vam veoma važni. Neverovatna je lakoća sa kojom komunicirate. Imate sposobnost da manipilišete s nekoliko stvari ili ljudi istovremeno i da Vas to nimalo ne zbunjuje. Promenljivost Vam zavisi od naknadnog, često mudrijeg razmišljanja i morate naučiti da se koncentrišete, a da ne delujete impulsivno. Imate sklonost ka tome da se raspete i da ne ispunite uvek ono što obećate. Pošto ste sposobni, duhoviti, društvo Vam oprašta površnu crtu koju posedujete.

Mada vešto folirate kada je to potrebno, zahvaljujući elastičnosti karaktera i spretnosti da se prilagodite ponašanju okoline, Vi ipak izbegavate da se odreknete svoje dubinske ličnosti i da radikalno dovodite u pitanje svoje stavove. Izuzetno ste razdražljivi, stalno ste u pokretu, sve Vas zanima, sve Vas iznenađuje. Nedostatak strpljenja uticaće da Vaš život bude buran i pun promena. Večno ćete ostati mladog duha i svakog dana iznova graditi neki novi svet. Čuvajte se, ako nastavite tim ritmom nervni slom nije daleko!…

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK