Vodolija & Blizanci-Kako se Vodolija slaze sa …..Ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Oba znaka pripadaju vazdusnim horoskopskim znacima, pa je mentalna konekcija u ovoj kombinaciji exelantna. Oboje poseduju intelektualne sposobnosti, vole razgovor i razmenu ideja i poseduju puno energije za zajednicko trosenje. Uzivaju u medjusobnim inteligentnim izjavama i zakljuccima i rado vode dugotrajne, fascinantne razgovore o ljudima, idejama i lokacijama. I jedno i drugo preziru gubljenje vremena! Vodolija zeli slobodu da se pozabavi svojim projektima i planira svaki korak unapred. Blizanac zeli intelektualnu slobodu, sposoban je da posmatra situaciju sa nekoliko tacaka gledista i time razume Vodolijine razloge za izbor projekta koji podrzava. Nekonvencionalni Vodolija voli da bude spreman za svaku pustolovinu ili experiment, sto ce i Blizanca drzati u formi. U svakom slucaju, Vodolija poseduje stabilnost i jacinu duha i spoznavsi to Blizanac ce se osecati zbrinuto saznanjem da ce imati na koga da se osloni ako vremena postanu teska. Brizne i humanitarne namere Vodolije izazvace postovanje i odobravanje kod Blizanca. Uran, vladar Vodolije, pun je iznenadjenja i neocekivanih promena. To ce u potpunosti odgovarati Blizancu – retko ce biti dosadno u ovoj kombinaciji i Blizanac ce dobijati dovoljno stimulacije za svoju dualnu licnost. Vodolija je podanik odgovornog Saturna i nezabrinutog Urana, dok Blizancem upravlja komunikativni Merkur, bozanstveni glasonosa. Vazduh je elemenat svesti, komunikacije i transfera znanja. Vodolija je uvek pun velikih ideja, jer Uran podrzava progresivno i originalno razmisljanje, a Saturn daruje odlucnost pretvaranja tih ideja u delo. Vodolija ponekad tezi da postane emocionalno zavistan i spreman je da isproba sve novo uz partnera, cak i kada se radi o ljubavi i sexu. Blizancu to odgovara i cesto ce uzivati u zajednickim diskusijama „posle akta“. Ali za razliku od Blizanca, Vodolija voli ponekad biti „vuk samotnjak“ i s vremena na vreme ce mu trebati period odstojanja i samoce, za punjenje svojih unutrasnjih baterija. Upozorenje: kada Vodolija pozeli period samoce, Blizanac ne treba reagovati uvredjeno! Radi se o prolaznom stanju koje ce brzo nestati. U ljubavnoj i sexualnoj umetnosti Vodolija je spreman da pokusa sve novo i fasciniran je sexualnim experimentima. Ovo dvoje ce se retko dosadjivati jedno s drugim, pa cak i ako do toga dodje, Vodolija ce teziti ka bludnom predlogu da u ljubavnu igru pozove i ponekog gosta! Ljubomora i ideja o posedovanju partnera nekarakteristicna je za ovaj spoj. Oni dobro funkcionisu kao tim: kao bracni drugovi, ljubavnici, poslovni partneri ili samo prijatelji. Najbolji aspekt odnosa izmedju Blizanaca i Vodolije je njihova sposobnost da saradjuju i deluju kao tim. Zajedno ce biti u stanju da obezbede dobru podlogu za njihove inspiracije i fantazije. Njihova uspesna verblna interakcija moze ovaj spoj uciniti veoma srecnim i uspesnim.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD