Vodeni znakovi – duboka intuicija Škorpije ledi krv, Ribe nisu sa ove planete

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Emotivnost i intuitivnost njihove su prirodne osobine. Oni će uvek osećati iznutra, bivajući povezani sa svojim unutrašnjim glasom jače od ostalih. Kad se ta spona izgubi ili oslabi, i oni se čine izgubljeni.

RAK

Muškarac – Uvek se povezuju sa domom, porodicom, izvorom, prapočetkom. Koreni su to iz kojih raste čovjek, početak i kraj života, svijanje gnezda I porodično okruženje. Raku je najvažnija ona unutrašnja istina o sebi, duša ljudska do koje se dopire samo dubokim putevima, iskrenost, vrlina, kristalna čistoća, intuicija. Muškarac Rak je malo nestabilan emotivno I vezan za majku previše.

Žena – Savršena domaćica I vezana za svoju porodicu iz koje potiče, ali I onu koju sama osnuje. Za decu ne postoji bolja majka u celom Zodijaku. Sklona je preterivanju I vrlo često menja raspoloženja. Svoju preveliku brigu za bližnje često ispoljava kroz suze. Kao I muški pripadnici ovog znaka I ženi Raku osciliraju osećanja.

ŠKORPIJA

Muškarac – Sve ono što ne možemo videti I osetiti spoljnim čulima, Škorpija je u stanju da predvidi. Umiranje i rađanje, preporađanje, rušenje da bi se gradilo, sposobnost obnove, regeneracija, smrt i život, borbe, krize, pobede u borbi. Ali to je i bogaat duhovni svet koji uvek ide po rubu spoljnjeg, opipljivog i dubokog, neopipljivog. Njima je libido naglašen, ali on je baziran da dubokom duhovnom pripadanju.

Žena – Zavodnica koja je najpre zakamuflirana fasadom fatalne žene. Ipak, ona je jedno istinski osećajno biće koje preživljava svoje unutrašnje sukobe. Često se stvaraju predrasude za ženu Škorpiju. Samo maska opasne I bezosećajne joj daje zaštitu od spoljnih uticaja koje ona ne može da apsorbuje. Uživa u ljubavi svim čulima I apsolutno je predana.

RIBE

Muškarac – Ovaj znak nas svakako vodi u neke druge svetove. Ko je za romantiku, bolju neće doživeti sa drugim znakom. Čudaci ili ljudi sa posebnim talentima, umetnici koji drugačije vide svet, posvećenici osećajima i kultovima, religiozni vođe, gurui, ali i iluzionisti, ovisnici, samoobmanjivači, lažovi radi užitka. Lako ih je zavesti ili oni lako zavedu druge.

Žene – Talentovane glumice, pa I na životnoj sceni. Senzualne I zavodljive. Njihova realnost je negde tamo… One su ipak za razliku od Škorpija, veoma požrtvovane majke koje svoju decu usmeravaju u religioznom maniru I pridaju značaj duhovnom obrazovanju. Lepih manira I vaspitane, njima je teško odeleti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €