Astrofon21

Voda je ključni elemenat u Feng šuiju

Voda je ključni elemenat u Feng šuiju – i sam naziv nauke Feng šui znači ‘voda i vazduh’, i ona predstavlja sam život. Nisu se baš slučajno rane kulture ali i svi veliki gradovi danas, uvek gradili pored ili blizu vode.
U nekim kulturama i kuće su tako građene da su bile blizu izvora vode, ili da im se ulazna vrata otvaraju na izvor vode. Sličan trik koriste i danas neki vlasnici orijentalnih restorana koji postavljaju malu fontanu na samom ulazu, iz koje voda teče paralelno sa pravcem kojim se ulazi u unutrašnji prostor.
Pošto voda obično predstavlja i dobru sreću, nije čudo što se u nekim radnjama akvarijumi postavljaju blizu kase, ili tako da budu vidljivi od samih ulaznih vrata.
Čista, stajaća voda koristi se kao lek onda kada treba balansirati negativnosti, i kada su u prostoru prisutne konfuzije i tenzije. Voda se može koristiti kao lek onda kada u nekom preostoru ima previše vatre, i konflikata. Tada, voda deluje umirujuće neutrališući višak energije vatre.
Za razliku od tog umirujućeg efekta, voda može delovati i aktivirajući energiju, i to počinje sa instaliranjem male fontane ili vodene skulpture.
Akvarijum sa biljkama i zlatnim ribicama (ili drugim vrstama) od koga dopiru zvuci klokotanja mehurića vode, može biti izvanredna dupla kura, jer predstavlja i dobru sreću – akvarijum, i aktivnost – zlatna ribica koja se kreće živahno.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK