VLAŠKA MAGIJA: Otkrijte ko je gospodar svih vlaških obreda i rituala-Ona je majka i zaštitnica svih žena koja utiče na njihovu sudbinu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Gospodarica svih vlaških demona je Muma Paduri. Ona je majka i zaštitnica svih žena koja utiče na njihovu sudbinu, a posebno onih koje veruju u nju.

Legenda govori da je ona, braneći ženska prava, posle žučnih rasprava sa mužem, odlučila da napusti raj i odmetne se u demone.

Žene iz vlaške oblasti u njenu čast pale sveće i prinose hranu i piće. Obično vode sa sobom devojčice i mlade devojke pričajući im o ovoj čudesnoj vili. Vlahinje zaista veruju u Mumu Pudri.

„Muma Paduri je kraljica noći. Ima dugu kosu i nokte. I velike grudi. Hoda naga naokolo i opseda uglavnom mlade loše momke. Ljuta je i opasna, ali će tebe, ako je prizoveš, uvek štititi. I kad budeš trudna i kada se porodiš, čuvaće i tebe i tvoju bebu. Ona uvek pomaže ženama.“- navodi Jasna Jović u svojoj knjizi „Vlaška magija“.

Kada devojka dobije prvu menstruaciju, ona mora da je prijavi odrasloj ženskoj osobi. Onda se Muma pobrine da ona što kraće traje i da bude bezbolna.

Žena koja je pre braka izbegavala seksualne odnose treba da, hodajući pored šumskog potoka nađe i sama ubere „Jarba Muma Pudri“ travu. Dok je u potrazi za biljem koje, kažu, pomaže i kod nervnih bolesti, žena ne sme da izgovori ni jednu reč. Tek kada je nađe, uz određenu basmu i pomoć vračare, pravi napitak. Pa i kada ne želi da rađa, žena se ponovo obraća svojoj zaštitnici. Dok izgovara tradicionalnu formulu u posteljicu od poslednje trudnoće ona stavlja žar pa sve to ugasi pored groba nepoznate osobe.
Ipak, ova žena demon ne mari za muškarce, ali pomaže majkama koje rode mušku decu.

Devojka koja želi da pridobije ljubav svog izabranika treba u vreme punog meseca da izađe napolje noseći u pojasu malo ogledalo. Bez svedoka, okrenuta ka svetlu, treba da se duboko zagleda u svoj lik sve do trenutka kada on počinje da nestaje pred njenim očima. Tako ona ulazi u svet duhova i prizivajući Muma Paduri izgovara ime određenog muškarca i želju u vezi s njim. U isto vreme pokušava da dočara njegov lik da bi se eventualno izbegla pogrešna identifikacija. Ovaj metod mora da upali, a potpuna garancija za uspeh je priviđenje, kada se nakon dubokog prodora u nesvesno, u ogledalu umesto lika devojke pojavi lik željenog muškarca.

Za osvajanje željenog muškarca, preporučuje se i obred sa prstenom skinut sa ruke preminule osobe. Prema predanju, kroz njega je dovoljno jednom pogledati odabranog muškarca pa da magična formula („pomozi, Muma Paduri, da bude samo moj“) efikasno zarobi srce onoga za kojim devojka pati.

Po vlaškoj tradiciji žena koja ne može da zatrudni treba da pojede drugi cvet od jabuke ili bagrema, ili da 40 noći uzastopno otkjučava vrata crkve.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €