Vjernost u uspravnom položaju-Tarot karta za 11.februar

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira vjernost-odanost-pouzdanost, vjeru, dugo trajanje nečega, datu riječ ili obećanje, preuzetu obavezu, izlaz iz neke situacije ili rješenje nekog problema, sretan odnos (veza/brak), upornost, poštenje, prijateljstvo, dobrotu, iskrenost, mir, smirenost, načela, tradiciju, bliskost, obitelj-krvno srodstvo, božju zaštitu, srodnu dušu- bliskost duša. Ova karta označava da ako danas posumnjate u neku blisku osobu odbacite tu misao jer situacija će se brzo raščistiti. Karta Vam ukazuje da biste trebali biti opušteniji i da sa više optimizma gledate na budućnost! Isto tako imate se na koga osloniti samo se trebate okrenuti oko sebe, moguće je da ste neku osobu krivo procijenili ili podcjenili jer njezina odanost nije upitna. Ako imate pred sobom neki konkretan cilj, bio on ljubavni, poslovni-financijski ili zdravstveni ova karta Vam ukazuje na to da ne sumnjate u svoje stavove i uvjerenja! Karta obećava sigurnost ali je bitno da se držite zacrtanog cilja, tj. da budete uporni, ne odustanete od njega! Vjerujte u pozitivan ishod situacije u kojoj se nalazite! Moguće je da ćete Vi tražiti danas od nekoga njegovo povjerenje, odanost…htjeti ćete da ta osoba drži do svog obećanja prema Vama, isto tako Vas netko može to tražiti. S tom osobom imate jaku povezanost, moguće da Vam je srodna duša (prijatelj, partner, netko iz Vaše obitelji). Danas možete očekivati rješenje nekog problema ili će Vam pasti na pamet ideja koja će Vam pokazati izlaz iz neke situacije. Provedite dan u druženju sa bliskim prijateljem/prijateljima, izađite van ili provedite dan sa obitelji i svojim partnerom. Okružite se osobama koje su Vam bliske, “napuniti” će Vas pozitivnom energijom! Danas ćete biti opušteni, smireni i osjetiti ćete nečije dobre namjere-dobrotu i poštenje. Dobar je dan za zacrtavanje nekog dugoročnog cilja kojeg želite ostvariti. Povoljan je dan za ulaganja u nekretnine, kupovinu kuće i zemlje. Dobar je dan za kupovinu tradicionalnih predmeta, za aktivnosti pored vode (more, rijeka, jezero) i za posjet obitelji/druženje sa obitelji. Moguće je i da danas upoznate osobu ili kontaktirate sa osobom s kojom će odnos dugo potrajati i taj odnos ima jaku spiritualnu vezu. U nekim slučajevima ova karta znači da ste možda pretjerano vjerni nekoj opsesivnoj ideji, nekome tko Vas zapravo ne usrećuje, poslu koji Vam ne donosi dobit, navikama koje Vas uništavaju.
U tom slučaju trebate poraditi na sebi i promijeniti nešto u svom stavu prema životu! Ova karta može ukazivati i na pokojne ili na nešto što je prestalo. Ako ste neprirodno-prejako vezani za neku osobu koja je preminula ili očekujete nešto što niste zaslužili, npr. nasljedstvo zapitajte se da li je to moralno ispravno i kakvu karmu time na sebe navlačite. Otiđite na grob drage/bliske osobe i “očistite” se od loše-neprirodne vezanosti. Obećajte si da ćete od danas živjeti slobodno, bez utega prošlosti! Danas možete dobiti “znak s druge strane” ako se dovoljno duhovno otvorite za to.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €