VIP VODOLIJA: Džastin Timberlejk, zavodnik sa Edipovim kompleksom

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Popularni pevač, glumac i plesač je osvojio mnoga srca dama iz džet seta. Veliki uspeh je ostvario na svetskom nivou popularnosti. Ovaj zgodni mladić je multitalentovan, a šta o njegovom životu i karijeri govore zvezde, otkrivamo vam.

Džastin Timberlejk 31. januar 1981. Memfis

Rođen u znaku Vodolije, koja predstavlja ideje budućnosti i inovacija, sa podznakom Lava koji je predodređen za tron i svetla reflektora, Džastinov je put već obeležen uspehom.

Planeta Uran u polju doma i porodice, ukazuje da je živeo bez jednog roditelja (razvod). Takođe, Neptun sa Mesecom u istom polju govori nam da mu je majka veliki oslonac podrška u životu, kao i da je njen uticaj na njegov život vrlo prisutan iako ga možda ni sam nije svestan.

Ono što se ističe po pitanju njegove karijere jeste Venera (planeta umetnosti) koja mu je dala talent, ovde je najviše naglašen plesački, jer se u polju javnosti izdvaja Merkur – pokret ,u znaku Riba – stopala. Iz ovoga se nameće i to da ga javnost doživljava kao večitog dečkića koji zabavlja široke javne mase. Isti Merkur u VII polju – brak, upućuje da će imati više od jednog.

Mesec u Strelcu ne dozvoljava da se skrasi pored jedne osobe, a obzirom da šou biznis donosi velika iskušenja, on im se ne odupire. Otuda veze sa brojnim poznatim divama.

Venera u Jarcu govori da ga privlače starije žene.

Doći će period kada će se povući iz ovog sveta, ali svoj avanturistički duh će zadržati do daljnjeg. Afere i skandali ga neće zaobilaziti, iako ga Neptun štiti da koliko-toliko sačuva svoju privatnost i učini svoj život enigmom za javno mnjenje.

Nije sve dospelo do medija što se odnosi na njegov privatni život, tako makar zvezde kažu, pa ako im je verovati…

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.