VIP STRELAC: Skarlet Johanson, zanosna… ili?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Precenjena lepotica? Da li je u svetu glamura baš sve tako sjajno? Koliko su zvezde bile naklonjene Skarlet i koji su aspekti išli u prilog njenoj slavi, otkrivamo vam.

Skarlet Johanson 22. 11. 1984., Nju Jork

Ova zanosna lepotica, sa bujnim poprsjem, je rođena u znaku Strelca sa istim podznakom. On joj je I podario takve atribute. Kao što je navedeno u ranijim tekstovima o fizionomiji jednog znaka, ovde imamo tipičnog predstavnika ovog. Široko čelo, sitnije oči i veliki obrazi.

Krupna i jedra, Skarlet je u visine podiglo baš Sunce koje se nalazi na samom ascedentu. Stelijum – mnoštvo planeta u prvom polju, govori nam da je ova devojka okrenuta samo sebi i da neće prezati ni od čega da bi postigla svoje ciljeve.

Mesec u XII polju u Škorpiji, reći će nam da je njen emotivni život vrlo sakriven od očiju javnosti. Ista ova pozicija podgrejana od strane surovog Saturna, otkriva nam da Skarlet svoje emocije vrlo teško ispoljava. Takođe, može značiti da su osećanja dolaze iz materijalnih vrednosti.
Polje novca još jednom potvrđuje tu teoriju. Njena Venera boravi uparavo tu u znaku Jarca. Većinom ovakva natalna karta govori o osobi koja je strogo materijalno orijentisana i u stanju da učini mnogo toga da bi sebi obezbedila finansijsku dobit.
A da li je iza scene baš tako zanosna, Neptun nam tu tajnu neće otkriti. To zna onaj ko se budi pored nje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.