VIP HOROSKOP: Madona – kraljica intrige

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Izabrali smo da vam prikažemo jedan od vrlo interesantnih horoskopa. Madona je ikona sjaja i šou biznisa. Šta je doprinelo njenoj intrigantnoj karijeri planete su nam dale neke od odgovora.

Madona, Lujza Veronika Čikone rođena je 16 avgusta 1958. Njeno Sunce je u znaku dominantnog Lava. Podznak Devica je Madoni omogućio čist racio i dobru procenu za momente njenog uspona u karijeri.

Takođe Mesec u istom znaku i I polju daje joj jednu sofisticiranu harizmu i oči boje leda. Jasno je i laicima da osoba sa ovakvom pozicijom nije obdarena emotivno. Stelijum u XII polju govori da veći deo njenog života ostaje pod velom tajne koje sa kojima živi samo ona. Ova pozicija ukazuje na to da je dosta puta bila u sitiaciji gde je bila životno ugrožena. Na to upućuje postavljen Mars, da je imala dosta fizičkih povreda i pod konstantnom je pretnjom od istih.

Njeno zvanje je odabir znaka Vodolije. Tu je situacija vrlo jasna. Smelo je pomerila sve tabue i uvela neku vrstu inovacije u svet šou biznisa. Njeno polje finansija, gde boravii Jupiter (širenje) i Neptun (mnoštvo), govori da će Madona biti materijalno vrlo situirana.

Njen put do slave opisuju planete koje su se našle u XII polju i doprinele mnogim traumatičnim iskustvima.
Jakom i stabilnom učinio je njen podznak. Bezobzirno i odlučno je koračala ka svom cilju koji je i ostvarila.

Polje porodice i porodičnih odnosa za nju predstavlja tešku temu, ali iskustva koja je ponela iz matičnog doma dala su joj snagu i čvrstinu. Kao što je mnogo toga vezano za njen lični život ostalo nedorečeno, takav status je zauzet i po pitanju bračnog odnosa.

Madona je jedna jedinstvena, ovaj horoskop je teško tumačiti i ostavlja dosta nerazjašnjenih tema.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.