VIP ASTRO: Kim Kardašijan – slava, preljuba i razvod

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Da li imate sposobnost da ni iz čega dobijete medijsku pažnju i ničim izazvano postanete deo šoubiznisa? Da li su vas zvezde pogledale, imate li adute i mogućnost da se vinete u svet glamura?

KIM KARDAŠIJAN, rođena je 21.10.1980. u Los Anđelesu.

Vaga sa podznakom Strelca ovoj zavodnici dala je lepotu ali i obline kojima je Strelac nadaren. Planeta Neptun u Strelcu podarila joj je vrlo prodoran i mističan pogled. Mesec u znaku Riba čini je senzualnom, ali i emotivnom. Ova kombinacija može ukazivati na nekoga ko je sklon preljubama, jer kod Riba situacija nije nikada načisto. Neptun u I polju ukazuje da voli da pozira, a ovakvu poziciju je imala i legendarna Merlin Monro.
Jupiter u X polju obično dovodi do visokih društvenih pozicija, pa ni Kim nije ova sreća zaobišla.
Njeno polje braka je u znaku Blizanaca, što ukazuje da neće ostati na jednom. Uran sa Merkurom uvodiće u njen bračni život turbulentne događaje. Zbog uticaja Device u oblasti karijere, nju interesuju različite stvari. Pozicija Sunca ukazuje da će joj uticajni prijatelji otvoriti puteve ka visokim poslovnim dostignućima.
Sfera finansija je vrlo diskutabilna u ovom horoskopu. Moguće je da će se njen finansijski status često menjati. Ono što ovaj horoskop posebno izdvaja je da je polje profesije u konekciji sa poljem zadovoljstva. Kim je svoju salivenu siluetu i harizmu iskoristila u svrhu promocije i postigla veliki uspeh i ime u svetu poznatih.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.