Astrofon21

Veridba – šta znači sanjati verenika ili verenicu?

Sanjati da vidite verenika / verenicu
Ako u snu vidite verenika/verenicu, to simbolizuje duševni mir. Moguće je da ste u vezi sa osobom na koju možete da se oslonite i koja vam pruža podršku i razumevanje. Osećate se sigurno jer znate da niste sami i da će vam partner/ka pomoći u trenucima kada vam je to najpotrebnije.

Sanjati da verenika ili verenicu vodite na venčanje
Ukoliko u snu verenika/verenicu vodite na venčanje, to ukazuje da će vam se ispuniti želja. Verovatno ćete duže vreme biti sami jer ćete smatrati da je to bolje nego da ste u lošem društvu. Čekanje će se isplatiti jer ćete uskoro upoznati osobu koja će zadovoljiti kriterijume koji su vam važni.

Sanjati verenike u crkvi
Ukoliko u snu vidite verenike u crkvi, to implicira da tajite osećanja prema nekoj osobi. Verovatno ste zaljubljeni u nekoga ko je zauzet pa se stidite da to priznate jer znate da je greh. U vama se odigrava borba između srca i razuma, ali, bez obzira na to ko će pobediti, vi nećete biti u potpunosti srećni.

Sanjati verenike da plešu
Kada u snu vidite verenike da plešu, to ukazuje da imate ideal kome težite. Moguće je da biste voleli da imate harmoničnu vezu ili brak kao neko koga poznajete. Upijate njegove/njene savete kao sunđer i ponašate se u skladu sa njima. Često zaboravljate da ne postoji savršenstvo i da svi imaju probleme sa kojima se, pre ili kasnije, suočavaju.
Sanjati da vi igrate sa vašim verenikom tj. verenicom
Kada u snu igrate sa verenikom/verenicom, to označava skori brak. Može se desiti da ćete u narednom periodu zaprositi voljenu osobu ili da će voljena osoba vas zaprositi. Ubrzo ćete početi sa pripremama za venčanje jer ćete želeti da taj dan bude savršen.
Sanjati da verenik ili verenica trče
Ako u snu vidite da verenik ili verenica trči, to implicira da im ne verujete. Moguće je da često proveravate gde je, sa kim je i šta radi. Ne možete da se opustite jer imate loš predosećaj i voleli biste da znate kakvi su njegovi ili njeni planovi. Čim ih to pitate, oni izbegavaju da vam daju konkretan odgovor, i kruže kao kiša oko Kragujevca.

Sanjati da razgovarate i pričate sa verenikom ili verenicom
Ako u snu razgovarate sa vašim verenikom ili verenicom taj san označava da vam predstoji planiranje za rešavanje nekog problema. U tom planiranju moguće je da ćete morati uključiti i neke druge osobe da se bi problem bio uspešno rešen.

Sanjati da se svađate sa verenikom/verenicom
Kada se u snu svađate sa verenikom/verenicom, to znači da ste nervozni. Verovatno imate probleme na poslu pa tenziju donosite kući. Često iskaljujete bes na osobama koje to nisu zaslužile pa se može desiti da će, bez ikakvog objašnjenja, prestati da sa vama komuniciraju.
Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, igrali, vodili na venčanje ili se svađali sa verenikom/verenicom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Sanjati verenike da se raspravljaju
Ako se u snu verenici raspravljaju, to znači da ćete biti između dve vatre. Može se desiti da će se bliski prijatelji posvađati i da ćete morati da se opredelite koju ćete stranu odabrati. Pošto su vam podjednako dragi, pokušaćete da ih ubedite da se pomire.

Sanjati da vam se verenici podsmevaju
Kada vam se u snu verenici podsmevaju, to implicira da će vas neko povrediti. Verovatno su svi vaši prijatelji u vezi ili u braku pa se osećate kao crna ovca jer nemate partnera/partnerku. Neko od njih će vam postaviti intimna pitanja koja vam neće prijati zbog čega ćete promeniti društvo.
Sanjati da se venčavate verenikom ili verenicom
Pogledajte tumačenje sna šta znači sanjati venčanje.

Na kraju treba napomenuti da ako ste se skoro verili ili videli nečiju veridbu, onda ovaj san ne treba tumačiti jer je na veridbi nešto ostavilo utisak na vas, a moguće je da jednostavno vaš mozak slaže sećanja sa prethodnih dana.

Preuzeto sa sanovnik.org

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK