Astrofon21

Venera u znaku Vage je dobro poznata po emocijama, osećaju za diplomatiju i žudnji…..

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u zodijačkim znacima BIKA ili VAGE, a posebno ukoliko je to vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

▶ BIK VAGA
◀ OVAN, ŠKORPION
BLIZANCI, VODOLIJA
⚠ RAK, JARAC

Prijatna toplota još ne jenjava, Venera se nakon mučnog tranzita kroz zodijački znak Device gde je u debilitaciji, vraća u svoje sedište, danas počinje tranzit kroz zodijački znak Vage. OD DANAS i u narednih 30 dana je vreme da naučeno tokom leta započnete da primenjujete. Setite se svega što Vas je dovelo u stanje neudobnosti, napustite prevazidjene nefunkcionalne životne i emotivne obrasce.

“Dome, slatki dome” – Venera najzad napušta znak Device (znak svog izgona) i vraća se svom sedištu – znaku Vage. Venera u znaku Vage je dobro poznata po emocijama, osećaju za diplomatiju i žudnji da svoju udobnost bezrezervno deli sa drugima. Medjutim Venera je i sama bonvivan i sve dok koristite benefite koje njeno prisustvo pruža, morate biti jednako svesni njene želje za uživanjem. Snažni su i njena potreba za skladnim odnosima i otpor koji ima prema konfliktima te verovatno dugo nećete biti svesni njenog nezadovoljstva. Ne smete je predugo ostaviti da stagnira u moru nezadovoljstva, jer ona to jednostavno ne može da podnese. Upravo iz tog razloga ona će preskočiti i najvišu ogradu na svojoj stazi, jer je takav svet mnogo teži nego što ona može da podnese.

Iako mnogi smatraju da je znak Vage taj koji opisuje romantičnu ljubav (kojom zapravo vlada znak Lava) pripadnici ovog znaka su zapravo mnogo više fokusirani na odnose, bilo da je reč o oblasti emotivnog ili poslovnog partnerstva. Značajno je Venera u znaku Vage je zabrinuta za mentalnu interakciju, te aktivno traga za načinom kojim bi harmonizovala odnose sa visokim idealima.

Upravo tokom tranzita Venere znakom Vage vreme je da delimo, da harmonizujemo i iskusimo sve udobnosti fer odnosa, koje će obezbediti njeno kretanje tokom narednih 30 dana. Ipak, ukoliko želimo da Venera tokom ovog tranzita funkcioniše solidno potrebno je uvek prići situaciji sa snažnim osećajem za partnera, i osmotriti situaciju iz njegovog ugla, u suprotnom brzo ćete postati neodlučni i krajnje indiferentni.

Posvetite malo vremena tokom dana koji su pred nama promatrajući odnose. Pravite li možda previše kompromisa? Da li je neophodno da budete asertivniji? Da li ste drugima pružali više žrtvujući svoje lične želje? U tom slučaju ovaj period je povoljan za pronalaženje novog balansa, kako biste otkrili dublje aspekte ostanite diplomatični i spremni na kompromise i vaši odnosi će se do kraja novembra uzdići na viši nivo.

Obzirom da su prvi aspekti koji čekaju Veneru tokom tranzita znakom Vage kvadrat sa Saturnom i Plutonom možete očekivati prilično dinamičan ostatak septembra, ali ćete nakon par početničkih saplitanja lagano i uspešno realizovati svoje planove tokom prve polovine Oktobra, zahvaljujući sekstilu Venere sa Jupiterom. Tokom septembra odnosi će i dalje biti pod tenzijom, a stres, nemir i nervoza će činiti sasvim logičnim do juče neprihvatljiva rešenja.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM