Venera u znak Strelca-svoje potrebe manifestuje kroz sport, putovanja, istraživanja!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Venera je ušla u znak Strelca, sve do dvanaestog stepena Strelca biće peregrinirana, a nakon toga će biti u svom terminu. Kako je Venera simbol ljudske potrebe za povezivanjem i empatijom, u znaku Strelca ona svoje potrebe manifestuje kroz sport, putovanja, istraživanja.

Srelac je vatren i promenljiv znak, pa će i ova Venera tražiti one partnere koji su energični, spremni na akciju, putovanja. U ljubavi teži slobodi i razumevanju, ali traži promenu. Ovakav tip Venere ne voli ustaljene obrasce ponašanja, generalno je optimistična, voli da se zabavlja i često izgleda mlađe nego što jeste. Ako je u pitanju noćno rođenje, a Venera na stepenovima od 1-12, onda emotivni potencijali i sposobnost osobe da voli zavise od Jupiterovog položaja, on opisuje sistem vrednosti kojem teži Venera u Strelcu.

Takva Venera danas pravi kvadrat ka Neptunu što može doneti otkrivanje tajni ili prevara koje su se ranije dogodile. Mesec se takođe nalazi u opoziciji sa Saturnom pa će dati brigu i nesigurnosti, najviše Blizancima i Strelčevima, Blizanci neka obrate pažnju na emotivne i partnerske veze i ljude sa kojima ulaze u konflikt. Strelčevi neka obrate pažnju na tajne neprijatelje koje sami stvaraju zbog neadekvatnog načina izražavanja. Saturn u Strelcu postavlja granice koje njemu odgovaraju, disciplinu koja varira od situacije do situacije i kao takav može da donese poslovne nesuglasice.

Opozicija i Saturnu i Mesecu donosi melanholiju, nezadovoljstvo, preterivanja, prejedanja, ali i glavobolju, slabu koncentraciju, lošu komunikaciju, svadljivost, ogovaranje i slično, koja se za Strelčeve i Blizance može manifestovati na poslu, sa prijateljima ili partnerima. U izvesnom trenutku ovi znaci mogu osetiti potrebu da traže izlaz iz problema tražeći podršku prijatelja ili u preteranom uživanju, trošenju novca…

Vage sa druge strane mogu osetiti olakšanje kao i podršku ženskih članova porodice ili kolega sa posla. U narednom periodu biće usmerene na društvene aktivnosti, umetnost i putovanja ili pisanje. Rešiće poslovne probleme i sukobe sa partnerima. Mogu dobiti finansijsku podršku banke ili pomoć drugih ljudi i to sasvim neočekivano. Mnogi projekti započeti u ovom periodu donose trajnost i dobre rezultate.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €