Astrofon21

Venera u znacima -Strategija odnosa

Venera je skrivena u simbolu Merkura, krug na križu, cjelovitost, ona kao zna, dakako ona zna, ali je slaba, ona je tek buzdovan, a ne sječivo, stoga je slabija od Marsa, pa će, što drugo nego se skriti, ući u tijelo Merkura, lažnog moralistu, glasnika laži i istine, istine i laži, rekli bi diplomata i političara, rječitog, koliko toliko, ali skučenog u svezi emotivne inteligencije. Više je tehnički tip, hajmo reč razumski, ako se dobro izražavam, ali ne baš razumski, jer to predmijeva poštenje i razbor, Merkur nije razborit, on je isto paničar kao i Strijelac, nervčik kao i Blizanci, retorik, brbljavac, pričalica, i što čini Venera? Ulazi u tijelo Merkura i usmjerava svoje želje, provesti u djelo emancipaciju, volju žena, volju ljepšeg spola, jer direktno ne ide, ne prolazi kroz debeo sloj muških sportskih i inih nakupina, recimo alkohola i dima, raznih šankova i birtija otkuda muški dolazi nabijen snagom i u ženi vidi zmaja koji riga vatru, i što se događa, žena to i postaje silom prilika, muškarac ju takvom izgradi, ali još uvijek ne može direktno da zbori, čeka se prilika pa kud će što će, kako će, kroz simbol Merkura, glasno govoriti bez straha da će je strašni, jaki i mirišljavi muški uočiti, više ne mora puderom po licu nakon noćnih razgovora.
Dakako šalu nasranu, situacija je nezgodna i žene su morale nešto učiniti. Venera je postala simbolom borbe za prava žena, Mjesec je tuljan u toj priči jer je emotivec koji se ne želi miješati, on će radije trpjeti, vladar Lava Mjesec, što drugo, Lav je slab, pod upravom Mjeseca on glumi snagu, zapravo je slab, nejak, lovi da bi se dokazao, zapravo je lijen i samo bi od sunca uzimao snagu, pomake radost i prepiske. Venera je vladarica Bika jednog iskonskog ženskog znaka, praktičnog, kakav Venera i jest, zato i velim da ne pripada krhkim i lažima sklonim Vagama, jer samo Vage znaju koliko su neistine izgovorile u svome životu. Vage su pravnici za razliku od Strijelaca iako nije uvjet, Vage su slabe, dakako, obradit ćemo i kardinalnosti, i sve ostale opcije, ali ne još, ima godina za to, sada se samo igramo i provjeravamo. Venera je u tijelu Merkura snažnija jača, oblikovanija, koristi Merkurov tanjur za sakupljanje kišnice, ne bi li se u danima suše do sita napila, jer što, ona ne želi stati sa borbom, njoj je dosta koketiranja, ona želi samostalnost. Referirati se na odnos Sunca i Mjeseca od moje malenkosti. Venera je opasno jaka, postojana skrivač, diverzant, voli Sunce, voli znak Raka, jaki su zajedno Bik i Rak, izgadit će mnogo toga u korist čovječanstva, kao što to neće učiniti Lavovi i Blizanci. Venera je pozitivac, ali isto tako služi samo ženskim svrhama, samo ženama, i to onim predatorima, ženskim predatorima kojima je dosta dominacije slabića.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK