VENERA U VODOLIJI-Venera po horoskopskim znacima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Položaj Venere u znaku Vodolije govori o osobama koje najviše vrednuju ravnopravnost u romantičnim vezama. Liberalnog, progresivnog i često originalnog duha pristupaju umetnosti, nastojeći da imaju sopstveni i jedinstven stil oblačenja, frizure, nakita. Kako je Vodolija vazdušni i fiksni znak, ovim elementima se boji ispoljavanje Venere, tako da njoj postaju bitni komunikacija, društvenost, sloboda, ali i lojalnost.

Osobe sa ovim položajem Venere vole partnere koji ih ne ograničavaju, prvenstveno njihova interesovanja, kao ni izbor njihovih prijatelja ili muzički ukus. Ljubav se ovde pokazuje i doživljava kroz prijateljstvo i razmenu ideja, te ideje su objektivne, nekonvencionalne i često vezane za filozofiju, filmove, poeziju, fotografiju. Ova Venera uživa u proučavanju ljudi u određenim situacijama, lako prepoznaje tuđe želje i razume tuđe ponašanje bez ikakvih dodatnih objašnjenja.

U neharmoničnom ispoljavanju osobe sa ovom Venerom mogu biti jako rezervisane i hladne. Mogu biti opterećene određenim idejama, pogotovo ako su one vezane za njihovu autentičnost, originalnost ili doživljaj slobode. Iz potrebe da njihova kreativnost i talenti dođu do izražaja, mogu preterati i postati individualci koji ne sarađuju ni sa kim. Ili često svoju individualnost vide kao posebnost u odnosu na druge, što ih čini tvrdoglavim, neodgovornim i fanatičnim.

Cilj ravnoteže koju svaka Venera teži da uspostavi je negde između originalnosti i prizemljenosti. Nije svaka različitost kreativna, niti svako pravilo bezlično. U emotivnim vezama mogu biti opterećene budućim dešavanjima i često neprisutne u sadašnjem trenutku. Često anticipiranje događaja ih čini odvojenim od realnog života, pa mogu delovati odsutno, a njihove zamisli vanvremenske. Ova pozicija govori o mnogo prijatelja i čestim socijalnim kontaktima, ali i usamljenosti i izolaciji.

Poznati sa Venerom u Vodoliji: Volfgang Amadeus Mocart, Opra Vinfri, Brus Vilis, Džared Leto, Isak Njutn, Mel Gibson, Ašton Kučer, Elen De Dženeris, Nostradamus, Muhamed Ali, Dženis Džoplin, Nikolas Kejdž, Kventin Tarantino

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €