Astrofon21

VENERA U VODOLIJI-Ne mari za tuđe mišljenje, ne voli da se vezuje i da je sputavaju!

VENERA U VODOLIJI je društvena žena, koja voli da se druži sa prijateljima i da je okružena ljudima. Ekcentričnog je ponašanja i izgleda. Humana je, nezavisna, prava „amazonka“, nepredvidiva, liberalna, nije privržena i bez predrasuda je. Ne mari za tuđe mišljenje, ne voli da se vezuje i da je sputavaju. Ona je zanimljiva na prvi pogled, jer je drugačija od drugih i ne voli da se uklapa. Sebe ne može zamisliti u dosadnoj i jednoličnoj vezi. Mora biti nezavisna i slobodna. Bavi se kompjuterima, tehnikom, naukom ili studira nešto neuobičajeno.

RETROGRADANA VENERA U VODOLIJI je nezavisna, ne trpi ograničenja i pomaže drugima. Retko uspostavi trajne i bliske veze. Voli slobodu, jako je usamljena i veže se za najčudnije tipove.

MUŠKARAC SA VENEROM U VODOLIJI ima više veza. Veze nastaju iznenada i pod neobičnim okolnostima, a prekidaju se naglo. Često iz prijateljstva nastane veza. Privlače ga inteligentne žene i one koje ga neće lišavati slobode. Ne podnosi ljubomorne scene. Trajnu vezu može podneti samo sa osobom sa kojom deli iste ideale. Voli neobavezan sex na najneobičnijim mjestima. Ako mu je Venera loše aspektovana promiskuitetan je.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U VODOLIJI? Obucite se neobično, upadljivo i nesvakidašnje. Bolje je obući suknju nego pantalone, jer voli da posmatra listove nogu. Budite vedri, društveni i vodite intelektualne razgovore. Prvo se postavite kao prijatelj, ne budite posesivni i ne zivkajte ga stalno telefonom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK