Astrofon21

Venera u Vodenjaku/Venera u znacima -Strategija odnosa (astrološko tumačenje)

Ledena Venera, Venera južnoga pola, sjevernjak joj nije ravan…, a ako joj se zamjeriš, nikada više ne progovara. S onim koji joj nanese bol nepravdu jauk povredu ne progovara ne spominje ga što više ne misli na njega, ta osoba više ne postoji. Ta je Venera kraljica Aljaske, princeza crnih mora, aktivna prijateljica lijepih prostora, podnosi i prirodu, ali ne pretjerano, more i sunce odgovara zbog hladnih nogu, prstiju na ruci, ima taj lagano zmijski krvotok, tj nema ga, pa stoga pati, nosi debele čarape, ličke, one koje bodu, uzbudljivo za one koji su odrasli u planinama uzbudljivo gorštacima, voli ovce, voli zečeve, voli samoću, ne daje se lako, ali kad se preda trpi dugo, može li do u nedogled, ne može, već smo rekli prekida odnos i zaboravlja da je osoba uopće postojala, ne dopušta nered, dominaciju, jer ona dominira prostorima. Kad se uredi zrak gubi kisik, ruža vene, mjesec se skriva, nebo usred podneva tamni, uređaji titraju od uzbuđenja. Muški ove pozicije su žestoki zavodnici, ali puno traže, ne daju se lako, nisu kao Škorpioni koji blude i plove njedrima ljubavnice, oni ispituju, klone se brzine, zaziru, ne vole spolne bolesti i titraju u sebi od straha da ih nešto ne sakupi, ali kad se zaljube sve to mine. Žena ove pozicije je strast, ali muškome valja do strasti doći, kako, kojim putem, gdje je izvor njezine čežnje, pa uvijek je kod zračnih znakova bit u priči, mentalno uzbuđenje, polako pa sve žešće, od nevinih priča o dodiru ruke pa do priče o grudima koje zvijezde dodiruju udahom i izdahom, na koncu do međunožja koje bridi strašću samo na riječ na ugodan glas, muški mora imati ugodan glas ne bi li ga žena (Venera u Vodenjaku) prihvatila. Venera u Vodenjaku zavodi glasom, riječima, sintaksom osobnim diskursom, stilom koji ne jenjava niti nakon par sati priče kada je joni vruća vlažna, željna, ispunjena sokovima, kada je spremna podati se istočiti u bezdan ljubavnog neba. Venera u Vodenjaku je opasna, jer pamti, sveti se, a najžešća osveta je napomenuti zaborav. Voli komotne situacije, ne voli prepirke niti da joj netko slobodu ukida, ona je za slobodnu vezu, žena slobodnih veza žena hipi, žena koja se sjeća i onih dana kada su ledenjaci bili viši, krući, velebni, a ne topivi, ona ne trpi niti za loših dana, jer loše ne dopušta, ona ima zdravu energiju, ona množi svoje misli, stvara, ona je radišna, ali ne za druge, onoliko koliko treba za nju i njezine voljene. One koje voli, ona, Venera u Vodenjaku daje sve, baš sve, druge ne iskorištava, nikada. Posebna je to Venera, ispunjena svojim maštanjima, ljubavlju prema nečem visokom, ne mislim na planine, već na nešto izvan nas, nešto što je rođeno u toploj maternici kozmosa, nešto što će je uzdignuti iznad zemljine kore ili je ubaciti u magmu, živu vatru ljubavi.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM