VENERA U VAGI-Venera po horoskopskim znacima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Osobe sa Venerom u Vagi su veoma šarmantne i prijatnog izgleda. Mogu imati problema sa težinom, slatkišima, testom. Imaju potrebu da prema svima budu iskrene, ali i da održe prijateljski odnos. Poštuju manire, lepo ponašanje i taktičnost. Traže partnere koji su slobodni i fleksibilni, ali pomalo i konzervativni i tradicionalni. Veoma su dobre u marketingu i prezentovanju onoga što vole.

Ove osobe su obično nasmejane, optimistične i mekih crta lica, lepog osmeha i harizmatične. Njihov stil oblačenja je elegantan i zemljanih boja, u nekim izraženijim položajima Venere u natalnoj karti mogu dominirati žuta boja, narandžasta i plava. U neharmoničnom ispoljavanju, u odnosima sa drugima mogu biti površne, sklone preteranom taktiziranju i objektivnosti.

Kada su povređene od strane drugih ljudi mogu biti vrlo ironične i pasivno-agresivne. Imaju tendenciju da se stalno brane i potvrđuju svoj status, izgled ili inteligenciju, to nekada rade putem šala koje upućuju na svoj račun. Dešavaće im se i da odugovlače stvari, ali mahom one koje nisu vezane za njih. Ovaj tip Venere voli luksuz, cveće, parfeme i tašne. Ima talenta za oblačenje i obično je zbog toga primećena. Kao vazdušni znak, ova Venera uživa u debati i razmeni ideja, ume da bude objektivna i veoma racionalna kada treba doneti neku odluku. Ljubav vidi kao jedinstvo sa drugom osobom. Porodica joj je na prvom mestu, kao i stvaranje harmonije u istoj.

Vrednuje iskrenost, objektivnost i pravednost. Osobe sa Venerom u Vagi vole situacije i iskustva u kojima mogu biti asertivne, aktivne i inicijatori nekih događaja, međutim može se desiti da ne dovrše stvari do kraja, da izgube interesovanje ili postanu suviše takmičarski nastrojene. Bitna im je ravnoteža, mir i slobodno vreme za hobi.

Poznati sa Venerom u Vagi: Pablo Pikaso, Bil Klinton, Bijonse, Vil Smit, Šon Koneri, Vudi Alen, Ričard Gir, Čarli Šin, Klaudija Šifer, Alister Krouli, Liz Grin, Alber Kami, Oskar Vajld, Kobi Brajant, Lisa Bonet

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €