Astrofon21

Venera u tranzitu kroz znak Raka-Ljubavna uzbuđenja, iznenadna pojačana osećanja i čula, iznenađenja, posete, manje radosti….

Venera je planeta emocija, a njen ulazak u hipersenzitivan znak Raka označava početak perioda tokom kog će biti naglašena potreba da naša najdublja osećanja podelimo sa drugima. Tranzit Venere kroz zodijački znak Raka uvek podseća da je ljubav svuda oko nas, ali i da je potrebno negovati sve što povezuje dve duše kako bi opstala.
Na kolektivnom nivou tokom ovog tranzita osvestićemo u kojoj meri smo u stanju da prihvatamo druge bez želje da ih menjamo. Sada možemo osvežiti emotivnu vezu uz malo dobre volje, ukoliko se pozabavimo sopstvenim emocijama i pokušamo da ih pomirimo sa svojim objektivnim stavovima.

Venera u Raku je čisto osećanje koje nas uvodi u prvobitne potrebe. Energetski obrazac iz ranog detinjstva ukorenjen je u instiktivnim energijama I natalne kuće i Ascendenta, odakle se transformiše u energiju hranjenja što je II kuća, kako bi se kroz III natalnu kuću poljem razvila energija izražavanja i komunikacije. Znak Raka i IV kuća horoskopa u ovom prirodnom energetskom toku zapravo predstavlja osposobljenost natusa za prirodne emotivne razmene – za prihvatanje i pružanje. Sada obrasci koji datiraju iz ranog detinjstva postaju očigledniji za one koji su u stanju da naprave korak unazad kroz vreme, i sagledaju sve što ih je u prošlosti blokiralo i sputavalo. Drugi se mogu poistovetiti sa infantilnim navikama povlačenja u sebe, naglosti, i odbijanja odgovornosti. Postoji potreba da se vratimo u prošlost i sagledamo proces kreiranja emocionalnih obrazaca, kako bismo otkrili emotivne blokatore koji nas sputavaju u odnosima koji su koren aktuelnih problema.
Vodeni znaci medju kojima je i Rak su senzibilniji i reaguju instiktivno a ne intelektualno, tako da verbalna komunikacija može biti dovoljno ekspresivna u opisu vašeg odgovarajućeg emotivnog stava. Venerin tranzit znakom Raka posmatramo kao interval tokom kog se osećaj ljubavi uzdiže daleko iznad svih reči kojima možemo opisivati. U ovom period učinjeno znači mnogo više od izrečenog, od bilo kakvih obećanja koje je Venera u Blizancima mogla izneti tokom prethodnog meseca. Tokom Juna 2019. imali ste prilike da neke značajne odnose poboljšate, ali i da dovedete u pitanje usled nedostatka kvalitetne komunikacije, stoga vam se sada pruža prilika tokom Venerinog tranzita znakom Raka da spremno zaronite u dublje vode – vode Raka, da oslušnete svoju intuiciju i osećanja, da doprete do ljudi do kojih vam je stalo i koje volite.
Ipak Venera će tokom svog tranzita znakom Raka biti u prilici da se suoči sa nekoliko manje promenljivih situacija – sekstil sa Uranom u Biku će doneti otvorenost za manja iznenadjenja i preokrete, neočekivane ishode ali i priliku za znatno sigurniji i bolji temelj, olakšati prevazilaženje krize, i benefičnog trigona sa Neptunom, uslediće opozicija sa Plutonom koja će kroz sukob otvoriti dugo potiskivane teme i primorati partnere da udruženo rade na transformaciji odnosa.

VENERA 6° RAKA sekstil URAN 6° BIKA
Ljubavna uzbuđenja, iznenadna pojačana osećanja i čula, iznenađenja, posete, manje radosti. Sjajne prilike za društvene aktivnosti i sklapanje veza, ali je prisutna bojazan od brze prolaznosti ovog aspekta. Mogućnost ljubavi na višem nivou od uobičajenog, naglašeni su idealistični i duhovni elementi emocionalnih odnosa. U horoskopu uravnotežene osobe na pomolu je srećan period života, u kojem se zadovoljstvo i osećajnost spajaju sa originalnošću i mentalnim motivacijama.

VENERA 16° RAKA opozicija Rx SATURN 16° JARCA
Nezadovoljstvo, velika osetljivost, mazohizam, ljubomora, seksualne inhibicije, sklonost ka razdvajanjima, izolacija, loše zdravlje. Povod za svađe i rastanke, gubitke, neprijateljstva i skandale. Sada treba preduzeti dodatne napore kako bi se sprečila neprijateljstva, nesuglasice i povodi za lična optuživanja. I finansijski poslovi nisu u dobroj poziciji. Veoma lako ćete uvrediti druge, ili će vam se oni suprotstavljati. Ovo je nepovoljno razdoblje za poslovanje sa starijim osobama ili bilo kim ko bi mogao da vam drži lekcije, slab period i za uspostavljanje sentimentalnih veza.

VENERA 18° RAKA trigon NEPTUN 18° RIBA
Imate želju da izrazite svoju ljubav prema drugima tako što ćete pomoći na bilo koji način. Intuicija i imaginacija će biti izuzetno naglašeni i možete dobiti nesvesne uvide ukoliko ste u voljni da oslušnete unutrašnji glas. Vreme je da se vratimo meditaciji, smirenju, snovima i maštanjima.

VENERA 21° RAKA opozicija Rx PLUTON 17° JARCA
Želite da promenite partnerovo ponašanje ili da čak potpuno transformišete odnos. Ljubomora, posesivnost i želja su naglašeni, žudite da imate kontrolu nad partnerom. Intenzivna seksualna privlačnost, intiman susret, ili snažna želja da budete blizu i podelite svoje najdublja osećanja sa nekim. Emocije i pitanja koja se kriju mogu se razotkriti na prilično destruktivan način. Svi odnosi dobijaju na intenzitetu. Intuitivno osećate da ste ugroženi, umara strah od izdaje i manipulacije.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM