VENERA U STRELCU-Venera po horoskopskim znacima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj položaj Venere govori o lakom i brzom zaljubljivanju, privlačenju onoga što je novo i drugačije. Ova Venera je sklona veličanju osobina drugih ljudi, bilo da je to autor knjige ili njen partner. Dešavaće se da se toliko veže za idealnu sliku o nekoj osobi da gotovo zaboravi da neko može imati mane, a što je za Veneru u Strelcu razočaravajuće.

Voli i poštuje osobe koje joj daju prostora i slobode za lično izražavanje i interesovanja, u stanju je isto da pruži svom partneru, oslobođena ljubomore i sumnje. Pa ipak, može se desiti da osobe sa ovom Venerom privlače takve veze u kojima će baš to nedostajati, sloboda. Osobe sa Venerom u Strelcu se lako oporavljaju od izazova u emotivnim vezama, trude se da na sve u životu gledaju kao vid iskustva i da iz toga uče.

Ovde se sve vrti oko iskustva, razvoja, obrazovanja što su glavne vrednosti ove pozicije, tome osoba teži, to vrednuje, traži i priželjkuje u svim oblastima, a naročito ljubavi. Obično liberalnih shvatanja i opuštenog stava, ove osobe će ostati prijatelji sa svojim partnerima. Ove osobe teže da budu mudre, optimistične, logične, iskrene i principijalne. Vole izučavanje nepoznatih kultura, istorija.

U neharmoničnom ispoljavanju ova Venera ume da bude orijentisana samo na svoju definiciju slobode, zainteresovana za svoje slobodne vreme, svoje prijatelje, ali ne i partnerove. Drugi ekstrem je da može biti previše vezana za druge ljude, sve vreme gradeći o njima sliku kakvu želi da vidi. Kada pogreši ili kada posumnja da nije voljena ili poštovana, može biti veoma arogantna, taktična i nepoverljiva. Može biti sklona moralisanju u kome reči ne prate dela, niti njena uverenja i sistem vrednosti. Venera u Strelcu živi ljubav kroz različitost. Svaki partner će biti idealan, jedinstven i na svoj način ,,srodna duša”.

Poznati sa Venerom u Strelcu: Kristina Agilera, Dejvid Bouvi, Džimi Hendriks, Tina Tarner, Vinston Čerčil, Margaret Tačer, Džejn Fonda, Kim Besindžer, Džimi Pejdž, Rita Ora, Dipak Čopra, Mark Tven

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €