VENERA U ŠKORPIJI-Venera po horoskopskim znacima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sa ovom pozicijom, Venera je opet pod uticajem Marsa, neki bi dodali i Plutona, kao modernog vladara Škorpije. Ono što je interesantno za ovu Veneru je što se ljubav gleda kao večita misterija, istraživanje, dilema, sumnja, transformacija, kao život i kao smrt, ljubav je za Veneru u Škorpiji spoj strasti, patnje, igara i flerta, uzimanja i davanja i tako dok joj na kraju ne dosadi. Ona voli da istražuje partnera, ljubav je za nju zagonetka i sve dok je nerešiva, lakše joj je da održava i interesovanje za nju.

Poštuje predanost i spremnost partnera da se žrvtuje za ljubav i porodicu, sama neće uvek napraviti taj potez. Ume da bude lojalna tek onda kada je apsolutno sigurna da je partner položio sve testove, kao i njeni prijatelji. Može je interesovati ezoterija i proučavanje ljudskih motiva i namera, kao i ljudske seksualnosti. Prija joj privatnost. U neharmoničnom ispoljavanju može biti vrlo posesivna, kontrolišuća i nepoverljiva, biće spremnija na rizike čak iako joj to može zakomplikovati emotivne odnose.

Uvek je u potrazi za novim i pomalo nesvakidašnjim iskustvima. Patnju vidi kao oblik transformacije, nije joj teško da pati, sve dok postoji neobjašnjivi razlog zašto se to dešava. Kao vodeni znak ima mogućnost da nasluti ponašanje drugih u okruženju, vrlo je instinktivna, intuitivna i zaštitnički nastrojena kada je u pitanju njen lični prostor. U ljubavi i prijateljstvu teži da ne otkriva sve o sebi. Ovaj položaj Venere u Škorpiji otkriva i nefleksibilnost prema potrebama drugih ljudi, zbog toga mogu delovati destruktivno i konfliktno, a pogotovo ako neko ugrožava njihovu porodicu, slobodno vreme, partnera.

Sa tendencijom ljubomornog ponašanja, dešavaće se da ove osobe ne pokazuju takvu osobinu direktno i javno, već su spremne da taktiziraju i flertuju. Ova Venera neće voleti nagle promene, a od partnera očekuje kako naglašenu duhovnu stranu, tako i markantan fizički izgled. Partner mora biti zaštitnik, ali i njen najveći fan.

Poznati sa Venerom u Škorpiji: Leonardo Di Kaprio, Hilari Klinton, Vladimir Putin, Bil Gejts, Džim Morison, Demi Mur, Brus Li, Met Dejmon, Vinona Rajder, Stiven Spilberg, Meg Rajan, Stiven Arojo

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €