VENERA U ŠKORPIJI-Posesivna je i ljubomorna, a osvetoljubiva postaje kad je izdana i prevarena…..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

VENERA U ŠKORPIJI je misteriozna i tajanstvena žena. Fatalno je privlačna, čak i kad nije privlačna posjeduje harizmu. Hipnotiše sagovornika i pogledom obećava “burnu” noć. Kad vodi ljubav uzima svu mušku energiju. Grehu pristupa bez bojazni. Posesivna je i ljubomorna, a osvetoljubiva postaje kad je izdana i prevarena. Zanimaju je okultne veštine i proročki snovi. U životu joj je važan seks i novac, posebno tuđi. Naslijeđuje nakit. Vešto čuva svoje, a otkriva tuđe tajne. Retko se kome poverava i ima malo ljudi koji je dobro poznaju. Mora osećati strast u svemu što radi. Zahtevna je, manipulativna, samovoljna i otresita. Prodorna je, zna šta želi i kako to da dobije. Oblači se provokativno i seksi. Ona je hrabra žena koja se radi u policiji, vojsci, ginekolog je, hirurg, psihijatar ili se bavi sumnjivim poslovima i prostitucijom. U vezu se unosi cela, pa može postati rob veze i može biti opsednuta partnerom. Bez strasti se oseća kao mrtva. Upušta se u jako strasne veze koje je iscrpljuju. Odnos u ljubavi je između ljubavi i mržnje. Njene finansije i intimnost obavijeni su velom tajne. Ako je loše aspektovana to je fatalna žena,koja je preokupirana je seksom i svoj seksepil koristi da stekne moć nad drugima, da dominira ili kontroliše veze.

RETROGRADNA VENERA U ŠKORPIJI se nikada se ne oseća ispunjenom. Teško se emotivno veže za drugu osobu, jer ne dozvoljava drugima da je rane zbog iskustava iz prošlosti.

MUŠKARAC SA VENEROM U ŠKORPIJI je zavodnik, koji je ogorčen na žene. Ženu koja ga napusti ili prevari počinje da mrzi i želi joj se osvetiti. Grub je, strastven i jake seksualnosti. Kad se daje to je do maksimuma, pa to traži i od partnerke. Često je bezrazložno ljubomoran. U ljubavi traži dokaze, intenzitet i posvećenost. Ide na „sve ili ništa“. Duboke i strasne emocije izražava intenzivno. Za njega žena ne mora biti lepa, ali mora imati harizmu kojom će ga privući. Upušta se u ljubavne veze često u nekim opasnim i rizičnim situacijama. Sa njim su veze dramatične, a ponekad i tragične. Ako je Venera u Škorpiji loše aspektovana perverzan je, bisksualan, tiranin u vezi i manipulant.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U ŠKORPIJI ? Bilo bi dobro da ste crnka. Obucite seksi crnu odjeću tako da istaknete dekolte i obujete crne mrežaste čarape. Nemojte biti pasivni i pokazivati vaše slabosti, jer on prezire slabost a ceni moć. Budite misteriozni i nedokučivi i ne pričajte puno o sebi. Gledajte ga izazovno pravo u oči, kao i on vas.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD