VENERA U RIBAMA-Venera po horoskopskim znacima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Venera u Ribama je zaljubljena u ljubav. Sklona je idealizaciji i koncept doživotne ljubavi je veoma bitan za ove osobe. Ove osobe su veoma saosećajne, romantične, posvećene drugim ljudima, ali i kreativne, radoznale i maštovite. Izuzetno cene i poštuju male znake pažnje, traže partnere koji su istovremeno jaki, ali i romantični.

U harmoničnom ispoljavanju ove osobe mogu biti pravi vizionari sa nesvakidašnjim talentima, poput vidovitosti, energetskog lečenja i slično. Mogu biti zainteresovani za duhovnost, veru, ezoteriju, reinkarnaciju, ali i alternativnu medicinu, meditaciju i akupresuru. Osobe sa Venerom u Ribama su sklone idealizaciji partnera i obično vide samo ono što bi htele da vide, s tim u vezi nekada mogu biti nerealne, pomalo odvojene od svakodnevnih životnih situacija i u svom svetu.

U ljubavi vole oslonac i podršku, ali i veliko razumevanje. U neharmoničnom ispoljavanju položaj ove Venere donosi stidljivost, zabrinutost, iluzije, fantazije, iracionalna uverenja u vezi sa partnerom, bliskim osobama i porodicom. Osoba može bit previše fokusirana na ono što ona voli da u potpunosti zanemaruje potrebe svoje porodice. U ljubavi postaje žrtva i sklona je prebacivanju krivice na partnere. Može delovati pasivno, odsutno i nepraktično. Može imati izazova u emotivnim vezama, pogotovo kada je u pitanju preterana vezanost za partnera ili za odluke koje on donosi. Bezuslovna ljubav može postati bezuslovna poslušnost tuđih naređenja.

U harmoničnom smislu ovo su osobe velikih talenata, počev od crtanja, sviranja, plesanja, pa sve do heklanja, pletenja, šivenja. Bitno je da osobe sa Venerom u Ribama imaju samo svoj prostor i vreme u kojem će biti posvećene sebi, a ne drugima. Ne mora svaka ljubav biti žrtva, ponajmanje ne ona prema sebi.

Poznati sa Venerom u Ribama: Mrtin Luter King, Mišel Obama, Kurt Kobejn, Ema Votson, Orlando Blum, Selin Dion, Vinsent van Gog, Viktorija Bekam, Džon Travolta, Viktor Hugo, Johan Sebastijan Bah, Edgar Alan Po, Ronald Regan

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €