VENERA U RAKU-Venera po horoskopskim znacima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj položaj Venere, govori o osobama koje poštuju i vrednuju tradicionalne i porodične vrednosti. Vole pravila, požrtvovanost i privrženost najbližima. Mogu biti pod uticajem majke ili je majka dosta nametljiva sa svojim zahtevima. Ova osoba neće tako lako ući u vezu, iako jeste veliki romantik, kako je u pitanju Rak, koji je pre svega emocionalan znak, osobi će doneti kako veliku potrebu da zavisi od partnera, tako i veliki strah od vezivanja, pogotovo ako rano doživi odbijanje.

Ove osobe su kreativne, senzibilne i ekspresivne, ali tek kada steknu poverenje i sigurnost u osobu sa kojom su. Vole klasičan stil oblačenja. U odnosima sa prijateljima i partnerima mogu biti skromne i nenametljive, vrlo često zaštitnički nastrojene, ali i stalno na oprezu da ih neko ne povredi. Neke od neharmoničnih ispoljavanja ove Venere su usmerenost na sebe i sopstvene interese, promenljivo raspoloženje, kao i potreba za takmičenjem, zato što je znak Raka i kardinalnog modaliteta.

Ovaj spoj kardinalnog modaliteta i vodenog elementa, Veneru čini podložnom uticajima okruženja što dalje deluje na njena interesovanja koja se mogu smenjivati kako i njeno emotivno stanje. Mir i sreća osobe sa Venerom u Raku zavise od toga koliko dobro može da kontroliše emocije i bliskost sa drugima. S tim u vezi, na večitoj klackalici između potpunog predavanja i potpunog odbijanja drage osobe, postaje nerazumljiva i samoj sebi.

Venera je pod uticajem Meseca, pa ova osoba može imati izazova sa stomakom, grudima, u porodici, najviše sa ženskim članovima, majkom, sestrama. Kreativna je, uvek spremna da sasluša i podrži. Sa druge strane dešavaće se da preterano brine, da ne završi stvari do kraja, jer se boji kako će se to dopasti drugima, da potcenjuje sopstvene potencijale, stalno se boreći sa sobom, svojim promenama raspoloženja i stidljivošću.

Poznati sa Venerom u Raku: Anđelina Džoli, Donald Tramp, Natali Portman, Kameron Dijaz, Arnold Švarceneger, Jung, Edvard Norton, Klint Istvud, Rafael Nadal, Nikola Tesla, Leni Kravic, Ernest Hemingvej

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €