Astrofon21

Venera u Raku praviće kvadrat sa Jupiterom i Uranom, sekstil sa Merkurom, trigon sa Neptunom i opoziciju sa Plutonom……

Venera je ušla u znak Raka i tokom boravka u ovom znaku praviće kvadrat sa Jupiterom i Uranom, sekstil sa Merkurom, trigon sa Neptunom i opoziciju sa Plutonom. Najpre, simbolika Venere u Raku u najširem smislu predstavlja uživanje (Venera) u domu, porodici (Rak).

Ova Venera voli korene, prošlost, tradiciju i oseća se najprijatnije u porodičnoj atmosferi, može biti sklona gojenju u predelu stomaka, a ženama su inače naglašeniji stomak i grudi.

Venera u Raku daje veoma senzitivne, emotivne i intuitivne osobe, obično imaju neki talenat za ples, muziku, rukotvorine, mogu ih zanimati stari zanati, kuvanje takođe. Osobe sa ovom pozicijom često imaju ,,osećaj” kako se nešto radi, bez da imaju znanja o tome, rade prema sopstvenom nahođenju, jer im to daje šansu da budu inovativni i drugačiji. Uživaju u dekoracijama, ukrasima i prazničnoj atmosferi.

Kako je položaj ove Venere pod uticajem Meseca koji je sam po sebi promenljiv i fluentan, to bi značilo da ponašanje u ljubavi i partnerskim odnosima dosta zavisi od trenutnog emotivnog stanja, sigurnosti i samopoštovanja. Pa tako ako se osoba oseća razočarano, nevoljeno, odbačeno, tako će se ponašati i Venera, neće imati previše sluha ni za najbliže. Može preći u drugu krajnost i biti veoma hladna, rezervisana, lako preuzimajući ulogu žrtve.

Venera u Raku je često zavisna od drugih ljudi, lako upija tuđe emocije i brzo pada pod uticaj sredine. U smislu mogućih izazova, ova Venera može biti veoma sugestibilna, ne postavljajući jasnu granicu između ,,ja” i ,,mi”.

Venera u Raku će tokom avgusta biti pod uticajem Merkura i Neptuna što je čini bajkovitom, punom inspiracije i kreativnosti, pa je avgust generalno dobar za stvaranje, učenje novih stvari i preuređenje domova. Venera i Merkur zajedno daju lepotu pokreta, pozitivne misli, lepe reči, menjanje navika i samopouzdanje.

Venera i Neptun daju inspiraciju, snove, velika očekivanja i naglašenu intuiciju, ljubav je idealizovana i pomalo filmska. Venera i Neptun u simbolici daju korišćenje novih začina u jelu, eksperimentisanje sa ukusima, mirisima, ali i preterivanje u svemu tome. Venera i Neptun predstavljaju ulje za telo, kreme, kozmetiku, boju i melodiju.

Venera će takođe biti u kvadratima sa Uranom, Jupiterom i opoziciji sa Plutonom. Venera u kvadratu sa Uranom daje potrebu sa slobodom, ali često na štetu partnera i veze. Ovo je aspekt veza na daljinu i ljubavi koja se čeka. Idealna ljubav je ona u kojoj je moguće izraziti svu svoju slobodu, pa makar to značilo i biti sa drugom osobom. Osobe sa ovim aspektom se boje odbacivanja, ali nikada o tome ne govore otvoreno.

Često se bolje osećaju i više vole partnera kada je odsutan, nego kada je prisutan. Venera zbog dodira Urana daje slobodan stil oblačenja, često unikatan i neponovljiv. Kako je Venera u Raku verovatno će sama napraviti ili sašiti neki komad garderobe ili nakita koji će je činiti drugačijom od drugih.

Dodir Neptuna opet daje mogućnost velike inspiracije i kreativne slobode. Dodir Urana je bunt u ljubavi po svaku cenu, gde se lična sloboda više vrednuje od partnerove. Ove osobe često imaju stav da im je potreban prijatelj, ne partner i često ostaju sa nekadašnjim partnerima u prijateljskom odnosu. Međutim, kvadrat sa Uranom uvek donosi tenziju, pa nije slučaj da iz ljubavi proizilazi prijateljstvo i obrnuto.

U kvadratu Venere i Jupitera leži preterani optimizam i potreba za uživanjem čak i preko sopstvenih granica. Ovo je aspekt naivnosti i velikog ulaganja u stvari koje su bitne, bilo da su veze, prijateljstva ili posao. Osobe sa ovim aspektom se previše trude da budu voljene i prihvaćene, pa ulaze u odnose sa verom da će se osobe promeniti ili nastoje da neki odnos vrate na ,,staro“ iako je on odavno promenjen.

Na posletku, Venera u opoziciji sa Plutonom daje ljubav koja je prožeta demonima, mržnjom, žrtvovanjem. U ovom aspektu ljubav (Venera) boli (Pluton), jer osoba na taj način vidi ljubav. Ljubav nije ljubav, ako nema patnje, transformacije, susreta sa najdubljim i najmračnijim stranama, kako ličnim tako i partnerovim.

Ovo je često i aspekt manipulacije, kontrole, ljubomore, rata i gubitaka. Osoba kroz vezu reflektuje lične strahove, a često privlači osobe koje su na neki način nezainteresovane za vezu i rad na vezi. Prisutan je osećaj nezadovoljstva i konstantne potrebe za dopadanjem drugim ljudima, lična vrednost se poistovećuje sa mišljenjem partnera i drugih ljudi. Ovo je aspekt oslanjanja na ličnu snagu i samopouzdanje, s obzirom da po osobu deluje destruktivno ako se oslanja na druge.

 

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK