VENERA U OVNU-Venera po horoskopskim znacima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj položaj Venere govori o osobi koja voli aktivnost i kretanje, vrednuje preduzimljivost, hrabrost i upornost. Privlače je nove i drugačije stvari, nešto što mora da osvaja. Ume da bude nestrpljiva i previše ponosna kada je ljubav u pitanju. Teži da bude nezavisna od partnera, iako će isto očekivati od njega, ne dozvoljava previše slobode i ume da bude ljubomorna i veoma eksplozivna. Osetljiva je na pravdu i sprovodi je vrlo direktno, agresivno i često brzopleto, ne uviđajući posledice. Deluje brzopleto i nepromišljeno, jer kako je Venera u Marsovom znaku, akcija se planira i ispoljava gotovo istog trenutka.

Neharmonično ispoljavanje ove Venere se manifestuje kroz sebičnost, manjak objektivnosti i često nametanje ličnih interesovanja drugim ljudima. Ispoljavanje identiteta kroz društvene aktivnosti joj je veoma bitan, pa uvek traži načine na koje bi mogla da ostavi utisak na druge. Ove osobe poštuju i vole slobodu, raznolikost i originalnost, cene iskrenost i otvorenost. Venera u Ovnu voli nagle i impulsivne stvari, očekuje od partnera da bude takav, zaštitnički i jak, mada će često sama preduzimati i organizovati stvari bolje nego muškarac.

U ljubavi vrednuje autentičnost, požrtvovanost i podršku partnera za aktivnosti kojima se bavi. Ume da bude ili previše komunikativna ili ćutljiva. Najbolje puni energiju kada je sama. Teško joj je da pokaže da je slaba i da nije u pravu, često očekivajući u vezi da bude, i ravnopravna sa muškarcem i vođa. Ova Venera ume da bude veoma srčana, ali isto tako strastvena i neumorna. Vrednuje i ceni svoje prijatelje i smatra uspehom, ako su i oni uspeli zajedno sa njom.

Poznati sa Venerom u Ovnu: Merlin Morno, Džordž Kluni, Albert Ajnštajn, Rijana, Lejdi Gaga, Šakira, Dženifer Aniston, Elizabet Tejlor, Džek Nikolson, Bob Marli, Sigmund Frojd, Sara Džesika Parker

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €