VENERA U OVNU – KOJU SAD REVOLUCIJU BUDIM ?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jeste li ste pitali, vi zaljubljenici u astrologiju, zašto ima toliko planeta koje nose i predstavljaju muški princip ( Sunce, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun, Pluton) , a samo dve ženski ( Venera i Mesec) ? Da li su samo dve uloge žene priznate u ovom društvu ( majka i supruga) , kako se detaljnije upoznati sa pravom prirodom jednog ženskog natalnog horoskopa, kako dublje ući u njenu suštinu, čime je opisati, šta još analizirati, ako samo dvema planetama možemo opisati ženu?

Planete nose imena iz grčke i rimske mitologije, te su imena i nosači planetarnih uticaja. Iza svakog imena stoji značenje. Ako kažemo Neptun to nije samo reč, nego iza tog imena stoje mnoge priče iz mitološke baštine, slike i simboli. Neptun u rimskoj, Posejdon u grčkoj mitologiji je Bog svih mora i morskih dubina, otac mnogobrojne dece sa nimfama i ostalim boginjama i smrtnim ženama, brat vrhovnog Boga Zevsa ali brat Hadov ili Plutonov, itd, onda se setimo njegovog trozupca, slike venčanja sa njegovom omiljenom ženom Amfitritom i delfinima u vodi i priče kako je on nju pronašao, njegove brade i ljutine kojom pomera talase i pravi bure.

U ovoj sad priči razmišljamo o ženama i Boginjama sa Olimpa. Svi znamo za Veneru tj. Afroditu, koja je raskošnom lepotom i činima omađijala svakog koga je htela, te sa svojim večitim ljubavnikom Marsom ili Aresom pravila mnoge ljubavne zaplete i skandale. Ipak, na olimpskom prestolu, naročito rame uz rame sa prvom i glavnom postavkom Bogova sa Olimpa se nalazi mnogo žena. Recimo Hestija ( Vesta u rimskoj mitlogiji) sestra od Zevsa, Posejdona i Hada, pored najvažnijih Boginja iz prve postavke – Demetre i Here – koje su zapravo oličenja ili sinonimi za ono što mi u astrologiji zovemo majčinska figura ( Demetra) i supruga ili žena ( Hera). Pored ovih Boginja, po hijerahijskom rangu vrlo blizu njima se nalaze Atena, Persefona, Heba i Artemida. Dakle i one predstavljaju u simboličkom smislu delove ženskih princ

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €