VENERA U LAVU-Venera po horoskopskim znacima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj položaj Venere govori o osobi koja izuzetno ceni i poštuje identitet, držanje i spoljni izgled. Voli osobe koje se ističu nečim, bilo da je status, sposobnosti, znanje. Ovaj položaj Venere daje osobe koje su dobri glumci, izvođači, pa i muzičari, vole pažnju i vole priznanje, diplome, aplauze. Venera u Lavu se najbolje oseća kada je u mogućnosti da istakne svoje kvalitete i dobije odgovarajuću podršku sredine u tom smislu.

Veoma je slobodna, nekada i detinjasta, ali i veoma hrabra, dramatična i često ponosna kada je ljubav u pitanju. Odvažna je i borbena i vrlo lako pokazuje svoje stavove. Nekada može delovati da joj nije bitno mišljenje sredine i da je sama u tome što radi, ali na dubljem nivou, takve stvari je izuzetno pogađaju, do te mere da može postati okrutna, zavidna, previše dominantna i sklona hvalisanju.

Drugi ekstrem ove Venere je što može biti preterano zavisna od tuđe pažnje, tako da će činiti i preduzimati samo one stvari koje se drugima dopadaju. Voli kupovinu, frizure, skupe stvari i poklone, ali može preterivati u tome. Lav je velikodušan znak i obično mu nije problem da potroši više novca da bi nekoga iznenadio, svestan donekle, da taj poklon govori i o njegovom statusu. Ova Venera vrednuje sposobne ljude, aktivne, pokretne i hrabre. Primećuje tuđu kreativnost, smisao za himor, stil oblačenja i ponašanja, kao i bonton, vaspitanje i slobodu izražavanja.

Veneru u Lavu mogu zanimati moda, nakit, šminkanje, plesanje, crtanje. Takve stvari je opuštaju i u njima nalazi mir. Kada se oseća odbačenom ili nevoljenom obično se povlači, tražeći mir u sebi. Lojalnost joj je izuzetno bitna i smatra da u ljubavi oba partnera podjednako ravnopravno grade vezu. Ovde će položaj Sunca opredeliti dalje interesovanje Venere.

Poznati sa Venerom u Lavu: Majkl Džekson, Madona, Nikol Kidman, Monika Beluči, Tom Kruz, Pamela Anderson, Selena Gomez, Vitni Hjuston, Silvester Stalone, Koko Šanel, Alfred Hičkok, Greta Garbo

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €