VENERA U LAVU-Romantična je i lojalna onom koga smatra vrednim svoje ljubavi!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

VENERA U LAVU je ponosna i vatrena žena snažne volje i teatralnog ponašanja. Ona je društvena, želi biti zapažena i u centru pažnje. Želi da joj se dive. Voli umetnost, posebno glumu. Otvorena je, velikodušna, vedra i voli decu. Romantična je i lojalna onom koga smatra vrednim svoje ljubavi. Voli lusuz i nosi skup nakit posebno zlato. Puno troši i želi posedovati prestižne stvari. Ne toleriše škrtost i sitničavost. Ima potrebu da se dopadne drugima i šarmira okolinu. Važno joj je kakav utisak ostavlja na okolinu. Voli da izlazi i da se zabavlja. Otvorena je i plemenita. Važnija joj je pozicija od novca. Ima potrebu da živi sa stilom. Ne podnosi samoću. U ljubavi traži pažnju i obožavanje, a emocije dramatizuje. Samouverenim držanjem podseća muškarca koliko ju je teško dobiti. Sujetna je, samoljubiva i ponosna. Atraktivna je do savršenstva. U vezi očekuje poštovanje i skupe darove. Očekuje da bude osvojena laskanjem, udvaranjem i skupim poklonima. Ponos utiče na stabilnost odnosa, onaj ko je prevari za nju više ne postoji, jer je zgazio njen ponos. Ako joj ljubav nije uzvraćaena jako su joj povređena osećanja. Zaljubljena je u ljubav. Osvaja očima.Traži izuzetnu ljubav i nekoga na koga će biti ponosna i kome će se diviti. Često ulazi u veze sa oženjenim muškarcima i ljudima na položaju. Ne trpi slabiće i manje inteligentne. Partnera diže na pijadestal. Ona je glumica, manekenka, slavna, poslovno uspešna, sportistkinja, direktor u firmi ili je uspešna u politici. Ako je Venera u Lavu loše aspektovana preterano je ponosna, snob, sebična je i preokupirna seksom. Takođe tiraniše partnera, kocka se i ima komplex grudi (stavlja umetke).

RETROGRADNA VENERA U LAVU Ne pokazuje emocije. Privlače je osobe na položaju. Važan joj je stil, dobar ukus i maniri. Pruža ogromnu ljubav, ali to niko ne ceni. Nije sigurna u iskrenost drugih. Koristi seks i kreativnost kao način samopotvrđivanja.

MUŠKARAC SA VENEROM U LAVU lako osvaja. Ne obraća pažnju na partnerkine greške. Voli se ljubiti i strastan je. On dominira u vezi i ima velike erotske potrebe. Ponos mu je lako povrediti. Mora se osećati poštovan u vezi. Veran je u suštini, mada mu se može desiti neka afera. Kad prestane da poštuje partnerku prestaje i da je voli. Privlače ga žene koje od njega puno očekuju, one koje imaju ukusa i stila, koje su fancy obučene i doterane. Privlače ga uspešne žene, okićene zlatom i dragim kamenjem, one koje „sijaju“. Voli plavuše, popularne i reprezentativne žene. On traži „kraljicu“ koju će da pokazuje okolo. Galantan je i kupuje skupe poklone ženama. Ljubavne veze obično počinju u pozorištu, kafiću ili na drugim mestima za zabavu.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U LAVU? Bilo bi dobro da ste plavuša. Savršeno se našminkajte i istaknite oči da izgledaju „mačkasto“. Obucite se u fancy odjeću i stavite zlato na sebe. Hodajte ponosno i samouvereno i postaćete njegova „kraljica“. Ponašanjem pokažite da vas ne može lako dobiti. Nastojte biti u centru pažnje. Divite mu se i laskajte mu. Budite vedri, otvoreni i veikodušni i ne mojte ga ignorisati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD