VENERA U JARCU-Venera po horoskopskim znacima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj položaj Venere obično govori o neiskazanim emocijama, o visokim očekivanjima od ljubavnih partnera, o traganju za sigurnošću. Osobe sa ovim položajem Venere mogu biti izuzetno nesigurne u sebe, bilo da je u pitanju njihov izgled ili ljubav partnera. Često, zbog straha i sumnje imaju problem da se opuste i veruju partneru.

Dešavaće im se da kasnije ulaze u vezu ili brak ili da to bude sa starijim partnerom. Osobe sa Venerom u Jarcu drže do statusa i ugleda, veoma retko javno iskazuju emocije. Vole kada su angažovane i organizovane, cene karijeru, ambiciju, rad i disciplinu. Veruju u jasnu strukturu i pravila, u ljubavi ih obično same postavljaju sa zahtevom da to partner poštuje. Ne vole razočaranja i uvek gledaju da predvide moguće ishode stvari u nekom odnosu, zato ih drugi mogu videti kao konzervativne i nefleksibilne ljude.

Mogu ih interesovati stari filmovi ili dokumentarci. Kada je moda u pitanju preferiraju klasični ili sportski stil oblačenja. Sa godinama mogu izgledati mlađe i opuštenije. Saturn je vladar Jarca i njegov uticaj je primetan na ljubavni život ovih osoba. Vrlo rano mogu iskusiti odbačenost ili razočaranje u ljubavi, kao i potrebu za kontrolom partnera. Sa godinama ove tendencije jenjavaju. Osobe sa Venerom u Jarcu su pre svega odgovorne, zrele i pouzdane u odnosima sa drugima. Ove osobe traže stabilne i jake partnere, umeju da podržavaju njihovu karijeru i razvoj, sve dok se ne kosi sa ličnim. Cene zalaganje, praktičnost i pažljivost.

Oduševljavaju se lepim i praktičnim stvarima. Ovo su takmičarski tipovi osoba, najviše se takmiče sa sobom. Ovo su osobe koje obnavljaju modu, one vraćaju na scenu ono što se pre nosilo, bakin/dekin kaput ili čizme na primer. Ponose se godinama i svojim iskustvom. Harmoniju postižu kroz pravilan režim života i kroz samokontrolu.

Poznati sa Venerom u Jarcu: Britni Spirs, Bred Pit, Elvis Prisli, Džastin Timberlejk, Robi Vilijams, Džim Keri, Bjork, Džejms Din, Sindi Kraford, Majkl Džordan, Ališa Kiz, Bredli Kuper, Kristijan Bejl, Ludvig van Betoven, Entoni Hopkins

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €