VENERA U DEVICI-U ljubavi je uzdržana i osećanja su pod lupom…. Privlači svojom čistotom….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

VENERA U DEVICI je vredna i poštena žena, koja ne ističe sebe. Nije klasična lepotica i nije naročito ženstvena. Puno kritikuje, puno drži do urednosti i ne toleriše nered. Ona je skromna, stidljiva, nesigurna u sebe i diskretna. Puna je obzira i brine za druge. U ljubavi je uzdržana i osećanja su pod lupom. Privlači svojom čistotom. Ima problema oko sklapanja veza i emotivno je nedostupna, a ljubav pokazuje tako što je korisna drugima. Emocije izražava skromno i stidljivo. Kontroliše partnera i kalkuliše u ljubavi. Teško se opusti i preda zadovoljstvima. Može ostati usedelica i usamljena je. Pati od seksualnog tabua. Previše analizira emocije i ima osećaj nevoljenosti. Ona radi kao dizajner, nutricionista, negovateljica, doktorka, veterinar, hemičar, travarka, radi na pružanju usluga, farmaceut, tehničar, lektor, kritičar, profesor jezika. Ako je Venera afliktovana sa maleficima ona je bolesna, promiskuitetna, aljkava i sirovog ponašanja. Ona nikad neće uništiti tuđi brak, već samo svoje izglede.

RETROGRADNA VENERA U DEVICI traži idealnu ljubav. Nije zadovoljna ni sobom, ni drugima. Stalno analizira i nije u stanju da voli.

MUŠKARAC SA VENEROM U DEVICI traži partnerku sa kojom će deliti svoj rad i intelektualne interese. Ima suviše velike standarde u pogledu partnerke pa je često sam. Često upada u veze sa saradnicama sa posla i u prolazne avanture. Emotivno je nedostupan i nikada ne daje u ljubavi više nego što primi. Često ima problematičan ljubavni život i pati od seksualnih tabua. Voli hladno i ima strah da se preda emocijama. Daje ljubav ,,na kašičicu”, a isto tako ne očekuje sad neke preterane izlive ljubavi.Previše bira, a malo daje. Stidljivost ovih osoba im ne dozvoljava da pokažu svoja osećanja.Voli inteligentne žene sa lepim stomakom.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U DEVICI? Obucite se jednostavno ili u poslovnu sivu odjeću kao da idete na razgovor za posao. Ni slučajno ne mojte obući minić ili istaći dekolte, jer će to imati kontra efekat. Nastojte da se ne ističete i ne skrećete pažnju na sebe. Frizura treba da bude uredna. Pokažite da ste mu intelektualno dorasli i analizirajte sve.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD