Astrofon21

Venera u Devici– čarolija nestaje a realnost na delu!

Svaki odnos koji je tek u povoju je perfektan sve dok se ne dogodi ono što je neizbežno – čarolija nestaje a realnost na delu. Nažalost, mnogi odnosi ne uspevaju da prenesu taj primamljivi delić čarolije u realan život, već uočavamo da smo ulagali u iluziju o savršenstvu (koje ne postoji), i kada se suočimo sa realnim dogadjajima oni počinju da se odražavaju na vezu. Da, reč je o svim onim nezaobilaznim životnim segmentima kao što su posao, odgovornosi i obaveze koji vezu mogu uništiti u potpunosti.

Planeta ljubavi Venera danas okončava svoj tranzit vatrenim znakom Lava i ulazi u zemljani, praktični znak Device. Venera je ovde u znaku svog pada i njeno izražavanje emocija je krajnje ograničeno. Zbog ove neudobne postavke Venera se suočava sa svim mogućim problemima i počinje da ih nabraja kao inspektor poreske prekršaje. Iako se može činiti teško, posebno jer i dispozicija tranzitne Venere (Merkur u znaku Lava) usmerava energiju na želju za uživanjem, potrebno je da sagledamo sve oni koji su uključeni u problem i pokušaj razumevanja.
Tokom Venerinog tranzita znakom Device posvetite vreme uspostavljanju rutine koja će zadovoljiti potrebe i vas i partnera, jer svaka veza prolazi kroz fazu transformacije, suočavajući se sa frustracijama i teškoćama. Ovaj segment ciklusa je neophodan kako bismo shvatili nesavršenost drugih, i kako bi drugi bili spremni da prihvate naše lične nesavršenosti.

Prolazak Venere kroz znak Device može vam doneti nešto dinamičniju situaciju na radnom mestu, ili možda i emotivnu vezu sa osobom sa kojom ste se povezali kroz poslovno okruženje. U svakom slučaju ovo je prvobitno dinamičan interval za zapošljavanje, posebno ukoliko je Venera vladar Asc-a ili je vaše natalno Sunce u znacima Bika ili Vage. Ipak, znak Device nije najprijatnije mesto za Veneru jer sada je naglasak na obavezama i odgovornostima, a tu ne preostaje previše prostora za zabavu i opuštanje. Kada prihvatite ovu činjenicu možete početi da koristite vreme da unesete malo kreativnosti u radno okruženje kako biste se prijatnije osećali. Sa lakoćom ćete otvoreno razgovarati, a ovo je i signal za poboljšane odnose sa kolegama. Jednako ste popularni i među šefovima jer stvarate dinamičnu radnu atmosferu u kojoj se radi sa uživanjem. Ukoliko ste imali problema na radnom mestu sada možete računati na vaš šarm prilikom savladavanja ovih situacija.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK