VENERA U BLIZANCIMA-Venera po horoskopskim znacima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Veneru u znaku Blizanaca privlači istraživanje i mentalno povezivanje sa partnerom. Voli komunikativne osobe, spontane i radoznale. Iako i sama može biti konzervativna, odgovaraju joj ekstrovertne osobe među kojima se oseća slobodno da kaže svoje mišljenje. Zanimaju je različite stvari, počev od plesa, preko psihologije, do umetnosti.

Kao promenljiv znak ne može dugo da se zadrži na jednom polju i jednoj temi, osim ako joj dispozitor nije u fiksnom znaku što može predstavljati veliki izazov za nju. Mnogo interesovanja, a malo vremena da se sve postigne. Kao mentalni znak, bitno joj je da ideje deli sa nekim, da su ideje logične, objektivne i racionalne. I ljubavi prilazi na sličan način. Vrednuje strategiju i sposobnost drugih ljudi da povežu stvari, voli asocijacije, zagonetke, misterije. Mir i ravnotežu nalazi u situacijama u kojima je praktična, bilo da je to učenje ili kreiranje nečega, bitno joj je da svoju inteligenciju može da primeni za nešto vidljivo i materijalno.

Voli nakit, počev od zanimljivih naočara, prstenova, maskare. Mladolikog je izgleda i ponašanja i uvek zainteresovana za zabavu i druženje. Gotovo bez predrasuda, nema problema da se druži sa mlađima od sebe, svaku situaciju vidi kao pogodnu za istraživanje. Međutim, desiće se da u nekim momentima bude suviše gruba i površna, nestrpljiva takođe. Zbog svoje promenljive prirode može joj biti teško da samo jednom partneru bude posvećena i verna, pogotovo u mlađim godinama.

Lako gubi fokus i interesovanje, te vrlo brzo prelazi na novu temu. Može uživati u pisanju poezije ili čitanju iste. Iako spolja deluje prisutno, kao intelektualni znak, ova Venera je uvek u mislima i preispitivanju stvari, pa taj radoznali duh koji ima nije uvek praktičan po nju samu, pogotovo kada se pretvori u misli i unutrašnji dijalog.

Poznati sa Venerom u Blizancima: Dženifer Lopez, Uma Turman, Sandra Bulok, Rasel Krou, Tom Henks, Adel, Kajli Minog, Dejvid Bekam, Bob Dilan, Harison Ford, Džesika Simpson, Naomi Kembel

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €